b1 b1

Få tilsendt nyheter
Kontakt oss
Påmelding

Kjøp musikken vår

Skrevet av: rabaweb, publisert 16.06.2010

Rabakoret har produsert en rekke cd-er og dvd-er, singbacks og notehefter. Liker du musikken vår vil vi gjerne at du tar kontakt med oss for å bestille. Alle produktene våre kan kjøpes ved å sende oss en e-post på denne adressen: salg@rabakoret.no. Hvis du ikke har e-post kan du bruke kontaktskjemaet vårt ved å klikke på knappen "Kontakt oss" ute til venstre på siden.

Vi pleier å ha med cd-er for salg når vi er ute og synger, eller på "hjemmebane" i Søm kirke, så det er også mulig å få kjøpt eller bestilt om du kommer for å høre koret synge. Rabakorets cd-er kan også være å finne i velassorterte musikkbutikker.  

Du kan også kjøpe og laste ned sangene fra de fleste CD-ene våre som mp3-filer. Klikk på teksten over bildelenken ute til høyre på siden for å komme til iTunes. Du kan også høre musikken vår på Spotify!

For full oversikt over sortimentet vårt og priser, kan du klikke deg gjennom venstremenyene her på siden. Takk for at du støtter Rabakoret med å kjøpe fra oss. Vi håper det er mange som blir inspirert av musikken vår, synger med og kanskje synger sangene i andre barnekor.

 
OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer