b1 b1

Få tilsendt nyheter
Kontakt oss
Påmelding

Hjelpelederne våre

Publisert: 15.06.2010

Hjelpelederne er Elin og Reidars uunnværlige ekstra hender og føtter. Selv om Elin og Reidar holder styr på koret med myndig røst og en god tone, trengs det flere hender og fang for å gi oppmerksomhet nok til så mange barn som det er i koret.  

Hjelpelederne er ungdommer fra ungdomsskolealder og oppover. De hjelper barna når vi synger og når koret har div. arrangementer. De gjør en glimrende jobb, og er gode forbilder for barna. Vi i Rabakoret ser viktigheten av at barna også blir sett av noen de selv ser opp til, som ikke er på alder med foreldrene. Vi er kjempeglade for at denne gjengen stiller opp for oss igjen og igjen. 


Hjelpeledersamlinger og hjelpeledertur

Publisert: 21.09.2012

Hjelpelederne er utrolig viktige for koret. De gir av seg selv,  men vi ønsker også at de skal få noe tilbake. Å være hjelpeleder i Rabakoret er god praksis og veldig lærerikt. Hjelpelederne følges opp av Elin og Reidar.

De har noen samlinger hvert år der vi får tid til å snakke sammen og ha det koselig. Vi koser oss med digg, snakker og spiller spill. Hjelpelederne er viktige når vi reiser på turer med Rabakoret også. På den årlige hjelpelederturen har de imidlertid bare ansvar for seg selv. Vi har vanligvis reist på hyttetur til Bortelid. Der sitter latteren løst, og vi blir virkelig godt kjent med hverandre. 

21.september 2012

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer