b1 b1

Få tilsendt nyheter
Kontakt oss
Påmelding
Bli medlem

Overnatting i Søm Kirke 2.-7.trinn. 3.-4. februar

Publisert: 24.01.2017

 

Overnatting i Søm kirke for 2-7 trinn 

 

Halloen alle supre Rababarn. Nå er det ikke lenge til vi skal ha en super duper mega gøy overnatting i Søm kirke. Vi skal kose oss max, synge, danse, Jesusmøte, spise litt mat og møe digg. Blir det snø?!- Så aker vi ute. Ååååååååååå i sava å vi gleder oss…. håper dere alle sammen kommer. Turen er gratis, men vi trenger en påmelding for å vite hvor mye vi skal handle inn av mat, drikke digg og snacks. Så meld dere på turen på hjemmesia; rabakoret.no under fanen til venstre på siden "Påmelding"

Vi møter opp fredag 3 feb. i Søm kirke kl. 17.00 . 

Avslutter 4 feb. Kl. 11.00 

 Påmeldingsfrist 2.februar

Ta med: godt humør, sovepose, liggeunderlag, Bibelen/ NT, innesko, vannflaske/ drikke og godis til deg selv, tannbørsten, lommelykt. (v snø- akebrett og ute- tøy) 

Jjjiiiiiiiipppppiiiiiiyyyyyeeeeeeaaaaaahhhhh!!!!! 

Hilsen Reidar og Elin


Fotografering

Publisert: 23.01.2017

Minner om at alle må ha på Raba t-skjorte på øvelsen til torsdag. Da skal vi ta bilder for å oppdatere hjemmesiden vår:-)


Første øvelse 2017

Publisert: 02.01.2017

Godt nyttår alle sammen!
Første Raba-øvelse i år er torsdag 12. januar. Velkommen til både nye og gamle medlemmer!


Rabakoret sang for Dampenissen

Publisert: 19.12.2014

 

Klikk deg inn i artikkelen for å se noen bilder fra Rabakorets opptreden utenfor Dampbageriet før jul. Tradisjonen tro dukket også Dampenissen opp!


Les mer

Dampenissen

Publisert: 19.12.2014

Rabakoret sang utenfor Dampbageriet i går og skapte god julestemning i byen. Dampenissen kom i år også. 

Se linken nedenfor


http://youtu.be/2TzvSCO05-g


Vårkonserten

Publisert: 15.05.2014

Rabakorets vårkonserten gikk av stabelen torsdag 15.mai i Søm kirke. Været var ganske så fint og stemningen ute var god. Folk i alle aldre koste seg med lapskaus, kaffe og kaker. Rabakoret vartet opp med en solid konsert  - denne dagen var god !

 


Les mer

Rabakoret på iTunes

Publisert: 19.10.2010

Vi gjør oppmerksom på at Rabakorets CD-er, Den Største Gleden, Det Store Underet og Du Er En Juvel, nå er tilgjengelig på iTunes. Vi oppfordrer alle til å gjøre dette kjent for venner og bekjente.

For de av dere som bruker Facebook, kan vi opplyse om at denne informasjonen også er delt der. Du kan lett dele videre med dine venner ved å klikke på Del.

 

 

 


OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer