Påmelding

Meld deg inn via Min idrett
og bli med i vårt team ! 

 

Nytt påmeldingsystem

Skrevet av: Ingvar Sjøthun, publisert 27.10.2023

Stavanger Sandnes Skøyteklubb har som den andre klubben i Norge gått over til SSCM, et system for påmelding, gjennomføring og tidtaking av stevner. For skøyteløperne blir den mest iøynefallende forskjellen en ny påmelding. Det kan bli litt trykking første gang, men når alle data ligger riktig i systemet, er det velding raskt og greit å melde seg selv eller andre på løp. Forbundet ønsker også at alle klubber på sikt bruker påmeldingen i dette systemet, slik at det er én portal og et system å forholde seg til.

 

Gå først til innloggingen: https://sscm.speedskatingnews.info/login og opprett ny bruker, om du ikke har fra før. Du får omgående en mail for pålogging.

Velg Coach(for trenere som skal legge inn flere løpere) eller Skater(løpere og foresatte som melder på seg selv eller barna).

 

 

 

 

Alle som har gått løp tidligere skal ligge registrert. Begynn å skrive etternavnet, så kommer navnene opp. De som ikke har gått løpe tidligere, må legges inn manuelt. Om du ikke finner din løper, er det viktig at du sjekker for evt. feilstavelser som kan ligge inne fra før av. Om mellomnavn ligger i den ene eller andre rubrikken kan eks. føre til at en løper som allerede er registrert, blir lagt inn som ny løper. Da følger heller ikke historikk som personlige rekorder etc. med videre.

Sjekk at all informasjon stemmer, korrigér om nødvendig. Sjekk om klubb (SSSK) er lagt inn. Når dere legger inn alder, velges automatisk riktig klasse. Trykk lagre oppe til høyre. Har du flere barn eller løpere du er ansvarlig for, trykk «+» oppe til høyre, og legg til ny løper.

 

 

Når du har lagt inn deg selv eller dine løpere, kan du melde deg/dem på løp:

Huk av på de distansene som skal velges. Om løperen ikke er i riktig aldersgruppe for distansen, kan den ikke velges.

 

 

Trenere som har mange løpere, kan sortere på kjønn og aldersgruppe for bedre oversikt:

 

 

Sjekk til slutt at påmeldingen stemmer, og du er ferdig😊

 

Løp arrangert av SSSK i Vår Energi Arena Sørmarka(VEAS), er gratis for klubbens medlemmer. Andre løpere betaler det som er oppgitt i respektive påmeldingsinfo på nettsidene våre til samme konto som tidligere:  

Stevnekonto 3201.37.69353. Merk betaling med løper(e).

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer