Påmelding

Meld deg inn via Min idrett
og bli med i vårt team ! 

 

Topp trenere

Publisert: 13.07.2023

Vi har ansatt hovedtrener som skal sikre at klubbens målsetninger fra de minste til de eldste blir ivaretatt. Sportslig leder i styret legger sammen med hovedtrener en plan hvert år for hvordan trenerkanbalen løses på best mulig måte, slik at det er en "rød tråd" fra skøyteskolen til veterantreningene. I tillegg til hovedtrener, har vi foreldre(både med og uten skøyteerfaring), løpere fra Team Sørmarka, samt andre frivillige(tidligere skøyteløpere) som bidrar på treningene.

Som medlem har du tilgang på et av de beste sportslige oppleggene i landet innen hurtigløp, enten du er begynner eller ekspert. Når vi i tillegg er så heldige å ha den beste hallen i landet, ligger alt til rette for gode opplevelser på isen!


Gratis adgang

Publisert: 13.07.2023

Som medlem i Stavanger Sandnes Skøyteklubb så har du gratis adgang i Vår Energi Arena Sørmarka når klubben har treningstid. Fullstendig liste overe klubbens og gruppenes treningstider legges ut her hver høst når det er klart. Hvert år må klubben søke Stavanger Kommune om tildeling av treningstid, og dette sammen med litt varierende sesongstart/slutt gjør at det ikke nødvendigvis er helt likt fra år til år.

Du må ha medlemskort for å kunne passere inn.


Riktig bekledning

Publisert: 13.07.2023

Vi har inngått ny avtale med Proffsport, som ligger i Hillevåg. Det er de samme klærene fra Craft som tidligere, men i et noe bredere utvalg. Det er en fast klubbrabatt på 20%, men jevnlige kampanjer på opptil 30% rabatt.

Klubben får også bonus av medlemmers kjøp, og vi oppfordrer alle medlemmer til å benytte seg av avtalen.

 

For å se hele kolleksjonen, trykk her!

For mer informasjon, trykk her.

Eller kontakt butikken:

Proffsport AS

post@proffsport.no
Tlf: 97566000
Sjøhagen 2
4016 Stavanger

 

Trikot, skøyter og annet skøyteutstyr kjøpes fortsatt hos Daniel i Skøytebutikken i Sørmarka Arena:
https://skoytebutikken.no/product-category/klubb-bekledning/stavangersandnes/

https://skoytebutikken.no/

 

 

 


OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer