b1 b1

Få tilsendt nyheter
Kontakt oss
Påmelding

Tur for de eldste i koret

Skrevet av: rabaweb, publisert 16.06.2010

Hvert år tar vi farvel med en gjeng flotte barn som skal begynne på ungdomsskolen. Mange har vært med i koret helt fra de var små, mens andre igjen har kommet til etter hvert. Dessverre finnes det akkurat nå ikke noe ungdomskoralternativ i Søm kirke til disse når de slutter i Rabakoret.

Vi ønsker at Rabakoret skal være et attraktivt tilbud også til de eldste barna i koret. Derfor blir det en egen tur for disse til våren. Alle Rabakormedlemmer som går i 6. og 7. trinn tilbud om tur til SoulChildren-festivalen (lenke til festivalsidene fra 2010) i Oslo i mai. Der vil de få ei helt fantastisk helg med kjente artister, får synge sammen med 1500 sangere i konserthuset og på Operataket. 

For de nest eldste håper vi å så en gnist til å være med for fullt et år til, og for de eldste blir det et flott punktum for tida i Rabakoret - hvis da ikke blir med videre som hjelpeledere el. kommer tilbake som hjelpeledere senere.

 

 

Klikk deg inn i artikkelen og se en videopresentasjon av Soul Children.

 

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer