Påmelding

Meld deg inn via Min idrett
og bli med i vårt team ! 

 
Onsdagscup 15. desember

Publisert: 02.12.2021

Onsdag 15. desember er er det OnsdagsCup igjen, påmelding er lagt ut her, med frist innen mandag 13. desember kl 20:00.

For de som ikke kjenner OnsdagsCup, er det en serie med lavterskel løp, ca hver 3. onsdag, hvor alle fra skøyteskolen til veteranene kan delta. Distansene varierer noe, men for de minste er det 100m og/eller 400m, for de eldre varierer det mer, fra 500m og oppover.

Vi oppfordrer alle til å melde seg på, særlig blant de yngre som kanskje ikke har deltatt på skøytestevne tidligere. Påmelding er gratis for klubbens medlemer, mer info finner du i linken til påmeldingen.


Et vellykket arrangement!

Publisert: 26.11.2021

I fjor ble World Cup'en i Stavanger avlyst. 19.-21. november kunne vi endelig invitere skøyteløpere fra hele verden til World Cup 2, noe som ble et vellykket arrangement. Etter mange tusen dugnadstimer med forberedelser og underveis, har vi rydda opp etter festen og starta opp treningen igjen. Men hvilken fest det var!

 

 

 


Les mer

Bare dager igjen til World Cup!

Publisert: 15.11.2021

 

 

Endelig kommer verdenscupen tilbake til Stavanger. Det blir en ny, gedigen skøytefest med alle skøyteprofilene i toppform og fullt distanseprogram. Vi gleder oss!

Verdenscupen i hurtigløp på skøyter i Stavanger er uttaksstevne for OL i Beijing i 2022.  Det betyr at verdenseliten kommer til Stavanger med toppformen prikket inn. Det er også stas at vi nå har to lokale løpere som skal gå World Cup på hjemmebane, Marit Bøhm og Peder Kongshaug:-) Alle distanser skal avvikles fra 500 m og opp.

Flere av de utenlandske løperne er allerede på plass for å forberede seg, og fredag 19. november starter det hele! 

Billetter kan kjøpes her
Program, startlister og resultat finner du på ISU sine sider her
Klubbens oppdateringer og info finner du på Facebook-sidene våre her
TV-sendinger finner du på Viasat 4 og Viaplay. 

World Cup arrangementet er et samarbeid mellom Stavanger Sandnes Skøyteklubb, Norges Skøyteforbund og Folkehallene. Det hele drives i stor grad på dugnad og skøyteklubben vil ha over 120 frivillige personer i sving gjennom uken. Ca 5500 dugnadstimer legges ned i arrangementet. – Uten de frivillige hadde dette aldri gått, vi er svært takknemlige for innsatsen og bidraget de legger ned. Det er helt fantastisk hva en relativt liten skøyteklubb kan få til i fellesskap, sier Lars Magne Haldorsen, leder for arrangementet fra Stavanger Sandnes Skøyteklubb.

Arrangementet støttes økonomisk av Stavanger-, Sandnes- og Randaberg kommune, i tillegg til fylkeskommunen.

 
 
 

Flikkerudløpet 2021

Publisert: 09.11.2021

Flikkerudløpet 2021 ble avholdt i helgen, med massevis av gode resultater både blant egne og tilreisende løpere. Det var færre deltakere enn vanlig, noe som nok skyldes at mange klubber enda ikke har is, eller først har fått den i løpet av de siste dagene. Stemningen var likevel god, og det ble et godt gjennomført stevne!

Om halvannen uke er det World Cup i Sørmarka Arena, og de neste lokale løpene blir Onsdagscup 1. og 15. desember, samt veteranstevnet Masters X-mas Race 11. og 12. desember. Påmelding til alle disse stevnene er åpnet og ligger her.

 

 

 

 

 

 

 

Rekrutter klare til 400m

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fornøyde juniorer etter stevnet


Superlekene

Publisert: 28.09.2021


Det inviteres til Superleker i Stavanger 29. januar 2022, og skøyter er en del av idrettene som representeres og som det går an å prøve.

Superlekene arrangeres for å fremme livskvalitet, trivsel, fysisk aktivitet og sunn konkurranse for utviklingshemmede mennesker. 

Superlekene VINTER skal avvikles på Forum området, Tjensvoll. Skøyter er åpent for prøving fra kl. 11-13, og fra 13-14 kjører vi konkurranse hurtigløp for de som vil! Ta med skøyter hvis du har, hvis ikke kan du låne av oss. Men husk å ta med hjelm!

Programmet er lagt opp til at man kan prøve flere idretter, og andre idretter man kan prøve er innebandy, kunstløp, ishockey, teppecurling og rulleski. Så her er det muligheter til å utfolde seg i masse gøy!

Det er gratis å delta på Superlekenes idrettsaktiviteter. Du kan melde deg på alene eller sammen med en gruppe.

Kom og bli med på en aktiv og moro helg! 

Mer informasjon om Superlekene finner du her:https://superlekene.no/stavangervinter/classes/

Program finner du her:https://superlekene.no/stavangervinter/classes/rutetabell/

Påmelding kan gjøres her:https://superlekene.no/stavangervinter/superlekene-2022/
 
Vi gleder oss til å se deg!

Hilsen oss i Stavanger Sandnes Skøyteklubb

 


Flikkerudløpet 2021

Publisert: 24.10.2021

Lørdag 6. november og søndag 7. november arrangerer vi Flikkerudløpet. I fjor ble dette som så mye annet dessverre avlyst, men nå er det igjen tid for dette etter hvert tradisjonsrike løpet. Det er oppkalt etter et av våre æresmedlem, Thor Flikkerud, som i nærmere 30 år har vært en aktiv støttespiller for krets og klubb - han har lagt ned et betydelig arbeid for å arrangere skøyteløp, delta som trener for de yngste og skape aktivitet på isen. NB: Dørene åpnes kl 09:00, start kl 11:00

Distanser og klasser fra 100m rekrutt opp til 3000m senior. Påmeldingen finner du her.

Link for streaming av stevnet:

Lørdag:

https://www.youtube.com/watch?v=T6w0GiaSKNc

Søndag:

https://www.youtube.com/watch?v=ObgmKtoeObE

 

 Thor Flikkerud gjør klar til start!

 


OnsdagsCup 1

Publisert: 19.10.2021

Onsdag 27. oktober er det OnsdagsCup igjen, påmelding er lagt ut her, med frist innen mandag 25. oktober kl 20:00.

For de som ikke kjenner OnsdagsCup, er det en serie med lavterskel løp, ca hver 3. onsdag, hvor alle fra skøyteskolen til veteranene kan delta. Distansene varierer noe, men for de minste er det 100m og/eller 400m, for de eldre varierer det mer, fra 500m og oppover.

Vi oppfordrer alle til å melde seg på, særlig blant de yngre som kanskje ikke har deltatt på skøytestevne tidligere. Påmelding er gratis for klubbens medlemer, mer info finner du i linken til påmeldingen.

 


Innsamling til TV-aksjonen

Publisert: 07.10.2021

På Skøyter for TV-Aksjonen

TV-aksjonen NRK 2021 går til Plans arbeid mot barneekteskap.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mandag 18. oktober går vi runder i Sørmarka Arena til inntekt for  TV-aksjonen. Du kan gå runder selv, sponse en av våre løpere med x antall kroner pr runde, eller rett og slett bare gi et beløp på https://spleis.no/189880

Les mer

Norgescup 1

Publisert: 16.10.2021

 

NorgesCup 1 arrangeres i Sørmarka Arena helgen 16.-17. oktober, med startskudd kl. 11.00 begge dagene. 

Program og startlister lørdag her.

Resultat NC1 lørdag her.

Program og startlister søndag her.

 


Norges Cup 1

Publisert: 05.10.2021

Det er nå lagt ut påmelding til NorgesCup 1, helgen 16. -17. oktober i Sørmarka Arena, påmeldingen finner du her.

 

 


Nye trikoter til Stavanger Sandnes Skøyteklubb

Publisert: 28.09.2021

Skøytebutikken har designet nye trikoter til klubben, som kan bestilles i nettbutikken deres. Bestillingsfristen er kort, og må være på plass innen 15. oktober.

Informasjon om de forskjellige trikotene finner du i nettbutikken.

Ved å legge inn rabattkodene "SSSK-Gummi" eller "SSSK-Lycra" på de forskjellige trikotene, vil du få hhv. 1600,- og 400,- i rabatt på de forskjellige typene!

 

https://skoytebutikken.no/product-category/klubb-bekledning/stavangersandnes/

 


Stavanger Open

Publisert: 10.09.2021

Endelig! Et skøytestevne åpent for tilreisende! Helgen 9. - 10. oktober arrangerer vi Stavanger Open, hvor vi kjører et to dagers stevne med distanser fra 100-3000 meter, åpent for alle fra rekrutt til veteran. Vi går for god stemning på nylagt og rask is. Påmeldingen finner du her.

Streaming av stevnet kan du følge her

 


Oppstart skøyteskolen!

Publisert: 30.08.2021

 

 Mandag 4. oktober starter endelig skøyteskolen opp igjen! Vi kommer som i de foregående sesongene til å benytte oss av skøyteløperne fra vårt eget "Team Sørmarka" som instruktører. Vi har treninger hver mandag og torsdag, og følger skoleruta. Har skolen ferie, er det ikke skøyteskole.

Skøyteskolen er et tilbud som passer best for 6-12 åringer, og introduserer nye skøyteløpere til å ha det gøy på isen. Barna trenger absolutt ikke ha store ferdigheter på isen når de begynner på oss, men må klare å stå på skøytene og komme seg litt fremover.

Vi møtes i Isbingen (midt i Sørmarka Arena) hver mandag og torsdag kl. 18:00-19:00 gjennom hele sesongen. Her har vi leker og lette skøyteøvelser for å gi en trygghet og mestringsfølelse, i tillegg til å ha det kjekt sammen med andre unger. Når tiden er moden kan en bli med treningsgruppene ute på 400meter-banen. Når det gjelder aldersgrense har vi ingen nedre grense, men ut fra erfaring anbefaler vi at ungene er fra skolepliktig alder og oppover.

Prisen er kr. 250,- pr halvår + 500,- i medlemsavgift. Medlemsskap må være på plass for å være forsikret under treningen. 

For mer informasjon, følge Stavanger Sandnes Skøyteklubb på Facebook og nett, samt Stavanger Sandnes Skøyteklubb’s Skøyteskole på Facebook. Informasjon finner du her

 


Ida Njåtun blir ny trener i SSSK

Publisert: 27.04.2021

Det er med stor glede vi forteller at Ida Njåtun blir trener i SSSK. En fantastisk skøyteløper, rollemodell og menneske. Idas fokus vil være mot rekrutt og junior, men hun skal også bidra inn mot Team Sørmarka og andre aktiviteter i klubben. Med hennes kompetanse og erfaring styrker vi trenergruppen ytterligere. «Jeg tror at jeg har en del erfaring som kan komme til nytte og har et stort ønske om å hjelpe andre til å utvikle seg», sier Ida selv i intervju med Stavanger Aftenblad.
Ida skal parallelt fullføre sin bachelor i sosiologi ved UiS.
 

Årsmøte

Publisert: 28.04.2021

Årsmøtet 2021 ble avholdt tirsdag 13. april på kaféen i Sørmarka Arena, samt digitalt. Det var begrenset oppmøte pga korona-restriksjoner, men god stemning blandt de som var til stede.

Årsmeldingen kan leses i eget dokument her.

 

 


uEgo-løpet 2021

Publisert: 06.03.2021

Vi avslutter sesongen med to stevner samme helg! uEgo-løpet 13. og 14. mars blir delt opp i 2 stevner, da det pr i dag er tillatt med maks 50 deltakere på et innendørs idrettsarrangement. Løpere fra rekrutt til junior går første stevne, eliteutøvere går neste stevne. Alle løpere fra første stevne må være ute av hallen før deltakerne til neste stevne får gå inn. 
Om taket på 50 deltakere blir nådd, vil påmeldte fra nr. 51 dessverre måtte bli strøket fra listene.
 
NB: Det er egen påmelding til hvert av stevnene! Påmeldingsfrist tirsdag 9. mars kl 20:00.
 
Rogaland Skøytekrets

Onsdagsløp 24. februar!

Publisert: 11.02.2021

Det blir lettelser i nasjonale retningslinjer fra tirsdag 23. februar, og onsdag 24. blir det onsdagsløp igjen! Vi må som tidligere begrense påmeldingene til løpere som har fast treningstid i hallen, SSSK, Austrått Inline og Team Sørmarka. Distanseoppsett blir 100, 400, 500 og 1500 meter. påmelding her!

Retningslinjer som gjelder fra tirsdag 23. februar:

Nå åpnes det også opp for idrettsarrangementer og konkurranser for barn og unge som samler deltakere fra samme kommune. Disse arrangementene kan ha  inntil 50 personer innendørs og 200 personer utendørs. Dersom barn og unge trener med et idrettslag i en annen kommune, vil de kunne konkurrere med dette idrettslaget så lenge smittesituasjonen tillater det. I idretter som ikke innebærer nærkontakt, som for eksempel ski, kan konkurransene samle deltakere fra idrettskretsen eller regionen. 

Det er likevel viktig at vi begrenser antall personer mest mulig. Kun de løperne som  ha med foresatte inn i hallen kan ha med seg èn voksen.


Nytt treningsløp!

Publisert: 29.01.2021

Treningsløp!

Vi kan ikke ha ordinære løp i den situasjonen vi er i, men har et treningsløp for SSSK- og Austrått-medlemmer, samt Team Sørmarka, som uansett har treningstid i hallen.

Det blir et lavterskel løp med minimumsbemanning, men nok for å gi løpstrening for alle medlemmene i klubber/lag som ønsker å delta. Vi kan dessverre ikke tillate løpere fra andre klubber å delta.

 

100m og 400m for rekrutt, 400-500m for 10-11år aldersbestemt, og 500-1000m for 12år og jr.

 

Meld deg på her.

 


Les mer

Sørmarka Arena stenges, trening avlyses.

Publisert: 04.01.2021

Stavanger og de andre kommunene på Nord-Jæren innførte lokale tiltak fra 31. desember 2020. Regjeringen innførte søndag nye nasjonale smitteverntiltak, og mandag kveld ble Randaberg, Sandnes, Sola og Stavanger enige om en revidert forskrift som gjelder til 18. januar.

Alle innendørs fritids- og idrettsaktiviteter settes på pause. Forbudet mot kamper, stevner, idrettsarrangementer og lignende for alle aldersgrupper blir videreført.  

Nå gjelder det å bryte smittebølgen. Da må vi alle slutte opp om tiltakene og sette aktivitetene på vent i to uker.

Stavanger Sandnes Skøyteklubb må som alle andre innrette seg etter gjeldende regler. Alle kommunale idrettshaller og gymsaler er stengt for organisert trening, og alle idrettslag oppfordres til å stenge sine haller. Toppidretten har egne retningslinjer og er unntatt for stenging. 

Om to uker ser vi hvordan dette har gått, og forhåpentlig vis kan vi gjenoppta en mer normal treningshverdag. Klubbens hjemmesider og Facebook-sider blir oppdatert.

 


OnsdagsCup 5 avlyses.

Publisert: 02.01.2021

OnsdagsCup 5 som skulle vært avholdt onsdag 6. januar er dessverre avlyst. Det vil være ordinær trening for de som har treningstid. 

Vi håper det lar seg gjøre å ta igjen med flere onsdagsløp mot slutten av sesongen!


Trimmila

Publisert: 23.12.2020

Skøyteløpere, Trimmila andre juledag er dessverre avlyst som offisielt løp pga koronarestriksjoner.
Men, vi er en gjeng som planlegger å trene i slotten 12:30 til 14:30. Sørmarka har åpnet for 70 deltakere på banen.

Vi går trimmila kl 13:15. Meld dere på slotten via Sørmarka arenas hjemmeside
Velkommen!!

Ellers vil vi ønske alle skøyteløpere en riktig god jul og et godt nytt år, med håp om at vi snart kan trene og konkurrere igjen på vanlig måte. 


Treningsløp(Onsdagscup 3 utgår)

Publisert: 05.11.2020

Treningsløp(Onsdagscup 3 utgår)

Vi kan ikke ha ordinære løp i den situasjonen vi er i, men har et treningsløp for SSSK- og Austrått-medlemmer, samt NSF forbundsløpere og Team Sørmarka, som uansett har treningstid i hallen.

Det blir et lavterskel løp med minimumsbemanning, men nok for å gi løpstrening for alle medlemmene i klubber/lag som ønsker å delta. Vi kan dessverre ikke tillate løpere fra andre klubber å delta.

NB: Mandag er det ventet at Stavanger Kommune kommer med nye restriksjoner. Dette vil være styrende for om treningsløpet kan avholdes eller ikke.

Meld deg på her.


Flikkerudløpet 2020 AVLYSES

Publisert: 29.10.2020

FLIKKERUDLØPET AVLYST!

Vi ser oss dessverre nødt til å avlyse Flikkerudløpet med bakrunn i den siste tidens smitteutvikling, og ikke minst regjeringens oppdaterte retningslinjer angående sosial kontakt og reiseråd.

Startkontingenter blir selvfølgelig tilbakebetalt. Vi beklager denne situasjonen som spesielt tilreisende kommer i, men SSSK som en ansvarlig arrangør, kan ikke avholde stevne slik situasjonen er nå. Vennligst informer videre innad i klubbene!

Regjeringens oppdatering kan dere lese her.


Informasjon om korona og smittevern

Publisert: 06.09.2020

Der er mye nytt denne høsten, og vi har her samlet en del relevant informasjon ang. smittevern og tiltak for å unngå korona-smitte blant våre utøvere, kursdeltakere og besøkende. Mange av tiltakene er Stavanger Kommunes ansvar som anleggseier, og det er Sørmarka Arena som utfører tiltakene. Skøyteklubben har også sine tiltak som vi selv er ansvarlige for gjennomføres, tiltakene bygger på Idrettsforbundets anbefalinger.

Reglene kan måtte endres på kort tid, og klubben kan ikke garantere at det til enhver tid er siste oppdatering som ligger her.

 Les mer

OnsdagsCup 2

Publisert: 19.10.2020

Påmeldingsfristen til OnsdagsCup nr 2, 28. oktober er gått ut, og det blir 30 skøyteløpere som stiller opp. Registrering hos forbundet før løpet er obligatorisk, og gjøres her innen tirsdag 27. oktober kl 15.00.


NorgesCup 1 2020

Publisert: 12.10.2020

19.10.2020:

Det er 77 påmeldte løpere til NC1 kommende helg. Registrering i skjema under er obligatorisk for løpere, trenere og tilskuere. Frivillige fra arrangørklubb, funksjonærer, overdommere, startere og TD skal også registreres.

Det er KUN tillatt med en tilskuer pr. løper pr. dag og en lagleder per klubb:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfKsMuAaFkBFBG8bXsCZ3ZENyOACruWJXHONHjyej9emD0OBw/viewform 

13.10.2020:

Da har TKH tatt en avgjørelse, og på bakgrunn av den spesielle situasjonen vi har i år, så tar vi fellesstart ut av det oppsatte programmet for NC. Altså ingen FS i Stavanger.Skøyteskolen starter igjen!

Publisert: 06.09.2020

Skøyteskolen starter opp igjen mandag 14. september for barn fra ca 5-6 år.

Barna må kunne stå på skøytene og ta seg litt framover på egen hånd. Skøyteskolen holder til i Sørmarka Arena, og alle regler vedr. smittevern overholdes selvfølgelig! Informasjon om smitteverntiltak blir utlevert alle foresatte.


Les mer

Armbind til løp

Publisert: 18.08.2020

Som et smittevernstiltak har Skøyteforbundet påbudt egne armbind til alle. Vi oppfordrer alle rekrutter, juniorer, seniorer, veteraner og Team Sørmarka-løperne til å bestille egne armbind i disse koronatider. Den vanlige ordningen med at løperne får dette utdelt, må utgå, da det vil være et stort antall løpere som deler på de samme armbind.

 


Les mer

Ny dato for årsmøtet

Publisert: 24.05.2020

Innkalling til årsmøte i Stavanger Sandnes Skøyteklubb. Årsmøtet skulle vært avholdt 25.03 men ble utsatt pga korona. Ny dato er onsdag 3. juni kl. 18:00-19:00 i Sørmarka Arena. Vi holder korona avstand.

 

Sakliste: 

1 Åpning 

2 Valg av møteleder og møte referent  

3 Referat fra forrige årsmøte 

4 Årsmelding 2019

5 Regnskap 2019

6 Budsjett 2020 

7 Kontingent 

8 Innkomne saker.  

9 Valg 

Fullstendig sakliste med saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på Stavanger Sandnes Skøyteklubb sin hjemmeside.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Stavanger Sandnes Skøyteklubb i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Stavanger Sandnes Skøyteklubb. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

 

Velkommen skal du være!

Hilsen styret i Stavanger Sandnes Skøyteklubb 


Les mer

uEgo Rekordløp avlyses!

Publisert: 11.03.2020

uEgo Rekordløpet 2020 avlyses dessverre!

Styret i Stavanger Sandnes Skøyteklubb har besluttet å avlyse årets arrangement 20. -22. mars på grunn av den corona situasjonen vi nå befinner oss i.


Les mer

Peder Kongshaug ble verdensmester!

Publisert: 23.02.2020

Peder Kongshaug fra Stavanger sikret seg VM tittelen på 1000 meter under junior VM i Polen.


Les mer

NorgesCup 8 Finale

Publisert: 13.02.2020

 

NorgesCup 8 Finale arrangeres i Sørmarka Arena helgen 22-23. februar, med startskudd kl. 11:00 lørdag, og kl 10:00 på søndag. For stevneinfo, trykk her. Se ellers www.sormarka-arena.com for åpnings- og treningsinfo etc. 

Påmelding her, reglement for NorgesCup finner du her.


Nye NM-gull til Peder og Marte

Publisert: 09.02.2020

Helgen 1. og 2. februar ble junior-NM igjen arrangert i Sørmarka Arena, denne gangen Allround. Og igjen var det Peder Kongshaug fra SSSK og Team Sørmarka, sammen med Marte Bjerkreim Furnèe fra Asker SK og Team Sørmarka som trakk det lengste strået.

 

De nybakte Norgesmesterne ble hedret med flaggborg på æresrunden.

 

 


Les mer

NM Junior Allround

Publisert: 23.01.2020

 

1. og 2. februar er det igjen duket for NM i Stavanger, denne gangen er det Junior Allround som arrangeres i sørmarka Arena. Invitasjon og program kan du lese her. Stevnet starter kl 12.00 på lørdag, og kl 11.00 på søndag. Følg oss på Facebook for løpende oppdateringer. Startlister og resultat vil bli publisert så snart det er klart.


LDM Landsdelsmesterskap

Publisert: 14.01.2020

Helgen 18. og 19. januar arrangeres Landsdelsmesterskap i Sørmarka Arena.

Stevnet er for Rekrutter og Sammenlagt stevne for Aldersbestemte klasser, og starter kl 11:00 begge dager. Program og startlister finner du her.


Les mer

Stor helg for SSSK!

Publisert: 13.01.2020

 

Det har vært en stor helg for SSSK med flotte resultater både i topp og bredde!

 


Les mer

NM Sprint Junior 2020

Publisert: 29.12.2019

Stavanger Sandnes SK arrangerer NM Sprint Junior i Sørmarka Arena 11. og 12. januar 2020. Oppdatert invitasjon/program kan du lese her.

Samme helg er det Hamarlekene  for rekrutter og yngre juniorer. Da reiser flere av de faste funksjonærene til Hamar med barna sine, så vi vil ha behov for flere som kan stille som funksjonærer! Kontakt oss på stevne@stavangersandnes.no om du kan hjelpe til. Mange av jobbene krever lite eller ingen forkunnskaper.


Trimmila 2019

Publisert: 14.12.2019

Tradisjonen tro, avholdes Trimmila 2. juledag- 26. desember som et samarbeid mellom Sørmarka Arena og Stavanger Sandnes Skøyteklubb. 


Les mer

Juleavslutning

Publisert: 09.12.2019


Vi gjenopptar en gammel tradisjon og inviterer alle små og store løpere, funksjonærer og medlemmer til julegrøt mandag 16/12 kl 19:00 i kafeen i Sørmarka Arena.
Påmelding til post@stavangersandnes.no eller i kommentarfeltet på Facebook så nissen vet hvor mye grøt han skal lage!
 

World Cup-gull til Peder og SSSK!

Publisert: 24.11.2019

Peder Kongshaug fra SSSK vant i dag 1500m i Junior World Cup i Nederland! Trykk på linken for å lese mer og se flere bilder.


Les mer

Flikkerudløpet 2019

Publisert: 24.11.2019

 

Flikkerudløpet  2019 ble avholdt i helgen, med 69 løpere på startstreken. Det var gode resultater og topp stemning. For flere av de yngste var dette også det første stevnet de deltok i, og det var topp innsats! 

På bildet, Frederik og Elias, som begge perset på to distanser hver i helgen.


Første World Cup-medalje til Peder og SSSK

Publisert: 18.11.2019

Under Jr World Cup nr. 1 i Bjungn slo Peder Kongshaug til med bronse på fellesstart. I tillegg ble han nr. 5 på 3000m og nr. 6 på 1500m. Første World Cup-medalje til Peder, Stavanger Sandnes Skøyteklubb og Team Sørmarka! Gratulerer!

 


Flikkerudløpet 2019

Publisert: 11.11.2019

Flikkerudløpet 2019 er åpent for påmelding her. Datoene du må sette av er 23. og 24. november.


Stavanger Master X-mas Race

Publisert: 22.10.2019

Stavanger Sandnes Skøyteklubb inviterer til Stavanger Master X-mas Race, 6-8 desember 2019

Løpsprogrammet blir som følger:

Fredag 6 desember, start kl 18:00: 500 m og 1500 m
Lørdag 7 desember, start kl 10:00: 500m, 1000 m og 3000 m
Søndag 8 desember, start kl 10:00; felles restitusjonstrening

Deltakeravgift: 250 kr/distanse
Påmelding her!

Julebordet lørdag er dessverre avlyst pga. få påmeldinger!

 


NorgesCup i Sørmarka Arena

Publisert: 16.10.2019

 

NorgesCup 1 arrangeres i Sørmarka Arena helgen 26-27 oktober, med startskudd kl. 10.00 begge dagene. For stevneinfo, trykk her. Se ellers www.sormarka-arena.com for åpnings- og treningsinfo etc.

Løpet i Stavanger er ett av to løp som er satt opp som uttakingsløp til World Cup som starter om 3 uker i Minsk. 102 løpere er påmeldt.

 

Påmeldingsliste til NC1 her

Resultat NC1 lørdag her.

Parvise resultat lørdag her.

Resultat kvalifisering 500m her.

Program og startlister søndag her.

Resultat NC1 søndag her.


Innsamling for TV-aksjonen

Publisert: 15.10.2019

 

Mandag gikk 51 løpere fra mer enn 10 ulike klubber til sammen 2048 runder for TV-Aksjonen 2019!
Store og små var med og det ble folkefest i Sørmarka Arena. Etter alle rundene var gått var det kake og kakao.

Vi har allerede samlet inn nesten 16000 kroner, men det er fortsatt mulig å gi. Gå gjerne inn på linken under og bidra😊
https://www.spleis.no/project/84167/history


Les mer

Stavanger Open innfridde!

Publisert: 13.10.2019

 

 

 

Årets første stevne, Stavanger Open, gikk av stabelen i helgen. Det var nesten 80 løpere fra 20 klubber som deltok, blant dem en god gjeng fra Sverige. Det ble på alle måter et vellykket arrangement, med god stemning og over 50 nye personlige rekorder. Tusen takk til alle som la ned dugnadstimer for å få dette til, tusen takk til løperne, publikum, funksjonærene, sponsorene og alle andre som bidrog!


På skøyter for TV-aksjonen

Publisert: 09.10.2019

 

 

 

Mandag 14. oktober kl 18:00 går store og små runder på den fine isen i Sørmarka Arena. For TV-aksjonen. For CAREs arbeid for å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder. TV-aksjonen skal gi kvinner mulighet til å tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og få sin stemme hørt. 

Vi håper venner og kjente vil bidra og sponse oss med en liten sum per runde vi går. Vi kan love det blir mange...

Vi oppfordrer alle andre klubber til å bli med. Til alle skøyteløpere i Stavanger og Sandnes - Velkommen. Sammen kan vi gjøre en forskjell!

Du kan føle lenken under for å gi ditt bidrag:

https://www.spleis.no/project/84167

 

#uego #blimed #care


Stavanger Open 2019

Publisert: 03.10.2019

 

 

 

 

Nå er isen på plass i Sørmarka Arena,, og påmeldingen for Stavanger Open 2019 åpnet! Vi avholder sesongens første stevne lørdag 12. og søndag 13. oktober, alle klasser, 6 distanser fra 100m til 3000m. Påmelding her.


Medlemsmøte

Publisert: 23.09.2019

 

 

Tirsdag 1. oktober blir det medlemsmøte kl 18:30 i Sørmarka Arena. Kom og hør hva som skjer i klubben, planer for sesongen som kommer, hils på vår nye trener Wouter og treff hyggelige folk. Flott om noen av dere tar med en termos eller noe å bite i. Nå kommer vinteren!

 

Bedre tilbud til toppidrettsstudenter

Publisert: 15.09.2019

 

 

Det blir enklere å kombinere toppidrett og studier ved UiS. Et samarbeid med Olympiatoppen Sørvest som blant annet Team Sørmarka-løperen Håkon Sundøen Brørby nyter godt av. Les mer her.


Inline løp Reve gokartbane

Publisert: 02.06.2019

 

Mandag 17. juni arrangerer Austrått IL sin inlinegruppe løp på Reve gokartbane i Klepp. Mer informasjon finner du på Austrått sin hjemmeside.


Treningsleir Sirdal

Publisert: 03.06.2019

Sørmarka Team var samlet i Sirdal for å trene sammen.

Lange sykkelturer og mye sosialt sto på programmet for disse 16 løpere som består av følgende: Sofie Karoline Haugen, Marit Bjerkreim Furnè, Håkon Brørby, Pål Myhren Kristensen, Vetle Stangeland, Sander Tveter, Erlend Belsvik, Marit Fjellanger Bøhm, Lise Hølland, Julie Lu Sægrov Aske, Peder Kongshaug, Oddsbjørn Mellemstrand Ole Mikkel Mellemstrand og Vegard Rye.


17. mai

Publisert: 20.05.2019

En flott gjeng stilte i 17. mai toget med sykler, rulleskøyter og våre klubbklær.

Under flotte værforhold og med egen fane så fikk vi vist oss frem i Folketoget. Kjekt at så mange stilte.


Peder tildelt Innsatspokalen

Publisert: 15.05.2019

Rogaland Skøytekrets sin Innsatspokal for sesongen 2018-2019 går til Peder Kongshaug fra Stavanger Sandnes Skøyteklubb.

Peder har hevdet seg både i krets- og nasjonalnivå i tillegg til deltakelse i junior Worldcup denne sesongen. Høydepunktet var VM for junior i Baselga hvor han gikk inn til en 8. plass sammenlagt - den første mannlige deltagelse fra Rogaland Skøytekrets.

I tillegg så har Peder Kongshaug satt kretsrekorder i sin klasse og er et lovende allround talent. Han står som nummer 74. på den norske adelskalender og er kåret til en 37. plass i regionens beste idrettsutøver (uavhengig av idrettsgren) ifølge Stavanger Aftenblad.

Peder har videre vært aktiv som trener for Skøyteskolen i Sørmarka Arena.


Medlemsmøte mai 2019

Publisert: 15.05.2019

Det ble delt ut priser og ære til noen av våre yngste medlemmer i klubben for innsats og resultater.

Styre benyttet anledning til å informere litt om sesongen som har vært og litt om det som kommer. Det ble servert kaffe og kaker og tid til en drøs om løst og fast. Kjekt at så mange kom. Styre ønsker med dette en god sommer til dere alle og håper at flest mulig stiller i 17. mai toget i Stavanger.


Nytt æresmedlem

Publisert: 09.04.2019

Terje Putervold ble utnevnt til æresmedlem av Stavanger Sandnes Skøyteklubb under årsmøte 2019.

Det kom som en overraskelse for Terje, men etter mange års innsats så mente styre at Terje var en klar kandidat. Ukentlig er Terje å se på isen eller treningsfeltet og bidrar fra de minste til de eldste. Vi gratulerer Terje og er glad for at du er med oss. Her overrekkes en diplom som et bevis av styreleder Kristin F. Kragseth.


Vi ser lyst på fremtiden med Lyse ombord!

Publisert: 01.04.2019

Vi bygger sten på sten. Nå også med Lyse på laget.  Vi ser frem til et godt skøytesamarbeid med en av de virkelig store samfunnsbyggerne i regionen vår.Vi er stolte og glade over at Lyse har valgt å inngå en to-års samarbeidsavtale med oss.  Det betyr umåtelig mye for oss i Stavanger Sandnes Skøyteklubb (SSSK).  Målet til Lyse er blant annet å bidra til livskvalitet i samfunnet vi alle er en del av.  Helt i tråd med SSSK.  Verdiene Lyse skaper skal brukes til vekst og samfunnsbygging.  Vi er glade for at de har valgt å «bygge» hos oss.


Les mer

Wouter Olde Heuvel ny trener

Publisert: 28.03.2019

Nå tar vi sats!  Fra neste sesong flytter Wouter Olde Heuvel fra Nederland til Stavanger for å bli trener i Stavanger Sandnes Skøyteklubb og på Wang Videregående skole.

Samtidig etableres Team Sørmarka.  En satstning for morgendagens landslagsløpere!

 

Det er med stor glede å melde at en ny trener kommer for å styrke skøytemiljøet i Stavanger og at Stavanger Sandnes Skøyteklubb (SSSK) nå etablerer Team Sørmarka. 

Skøytegleden her i vest er stor, og vi tar steget videre for å øke skøyteinteressen og aktivitetsnivået ytterligere.  Vi etablerer nå en elitesatsing for hurtigløp på skøyter knyttet til anlegget i Sørmarka Arena; Team Sørmarka.


Les mer

uEgo Rekordløp en suksess

Publisert: 25.03.2019

Det ble satt hele 511 personlige rekorder denne helgen under meget gode forhold i Sørmarka Arena.

238 løpere stilte til start og fikk oppleve forhold som normalt bare de beste møter under VM og World Cup. De yngste fikk utdelt medaljer for sin innsats. Takk for flotte tilbakemeldinger og en stor takk til vår 45 frivillige som sørget for denne fine helgen.


Peder nummer 3 sammenlagt

Publisert: 04.03.2019

Peder Kongshaug gikk inn til en flott 3. plass under helgens Vikingrace i Nederland.

Sammen med Julie Lu Sægrov Aske som representerte de klubben og Norge under den helgens løp. Julie fikk en 12. plass.


Oddbjørn vant sammenlagt

Publisert: 18.02.2019

Under helgens Landsmesterskap vant Oddbjørn Mellemstrand sammenlagt og satt mesterskapsrekord på 3000m med tiden 4.04.42 for G16.

Vegard Rye fikk sølv på fellesstart og Julie Lu Sægrov Aske sølv på 500 og 3000m, samt bronse på 1000 og 1500 - en flott innsats sier trener Ole Morten Mellemstrand.

Fra de yngste stilte Ella A Pokpoon, Stian Jong-Jin Henriksen, Frederik Gajos Hamre, Sander Waage Johnsen og Julian Lillejord Ahsam. Alle disse presterte og satte flere personlige rekorder. Vi kan vente oss mye av disse fremover sier trener Terje Meling som ser en stor fremgang av hele gruppen.

Under flotte forholde i Sørmarka Arena så ble det satt 186 personlige rekorder, 2 landsrekorder og 4 mester rekorder.

Vi var 243 som deltok på banketten lørdag kveld og NSF breddansvarlig Nils Harald Brattgjerd delt ut pris til klubber som hadde vist fremgang på rekrutering

Frode Bøhm holdt en tale på vegne av NSF og Thor Flikkerud overleverte den "vandrende skøyten" til Bjung Ørland Skøyteklubb som overtar LM til neste år.

Tilbakemeldingene fra våre tilreisende løpere og gjester varmer viser at vi fikk gjennomført helgens stevne på en god måte.

Ellers en stor takk til vår 45 funksjonærer som sørger for at vi kan arrangere slike stevner.

Alle resulteter fra helgens stevner.


Peder til VM for junior

Publisert: 31.01.2019

 

Peder Kongshaug skal representere Norge under VM for junior og Junior World Cup i Baselga.

 

Det er vår først løper som er tatt ut til et VM for junior. Vi ønsker Peder lykke til.


Peder vant 16. års klassen

Publisert: 28.01.2019

Under helgens Vikingløp så gikk Peder Kongshaug inn til en 1. plass for gutter 16.

 

 

Julie Lu Særgrov Aske gikk inn til en fin 3. plass med Oddbjørn Mellemstrand på en 4. plass.

For Peder og Julie så blir det Viking Rance i Nederland. For mer informasjon, se resultatlistene.

Vi gratulerer dere alle.


NM veteraner

Publisert: 28.01.2019

Vi hadde en fin gjeng med veteran som deltok under NM for veteraner på Hamar - en 3. plass til Arild Finnesand sammenlagt.

 

 

Videre så deltok Knut Hodnefjell, Sveinung Øvretveit, Egil Bokn, Per Nygård og Trygve Hetland som alle var godt fornøyd med egen innsats. Resultatene finner du her.


Landskamp i Nederland

Publisert: 22.01.2019

Peder Kongshaug, Oddbjørn Mellemstrand og Julie Lu Sægrov Aske representerte Norge under junior landskamp i Nederland Groningen mellom Tyskland, Nederland og Norge.

Peder fikk en 3. plass på 500M og bidro til at Norge viste igjen. Vår klubb stilte med hele 3 løpere - imponerende. Resultatene fra helgens stevne finner du her


En flott løpshelg

Publisert: 09.01.2019

Vi hadde løpere i Stavanger under Norges Cup 6 og i Vikingskipet - de årlige Hamarlekene.

Peder gikk til topps i sin klasse og Nina Alsaker inn til en 3. plass. Vi gratuler de alle også de som deltok fra vår klubb og satte personlige rekorder begge steder. Resultatene fra Stavanger og fra Hamar. Peder Kongshaug og Oddbjørn Mellemstrand som gikk inn til en 4. plass skal delta under landskampen i Nederland.


Thor ble årets ildsjel 2018

Publisert: 01.01.2019

Thor Flikkerud ble tildelt Stavanger Kommune sin ildsjelspris for 2018. En dypt rørt Thor mottok en diplom og kr. 25.000,- som en gave for hans innats i skøytemiljøet.

Ordfører Christine Sagen Helgø holdt en flott tale om Thor sin innsats i alle type funksjoner – ikke minst hans bidrag og hvordan han har bidratt til å bygge opp et skøytemiljø både før og etter Sørmarka Arena. Thor har stor respekt for hans innsats og flere ville gratulere og takk for hans bidrag. Det var flere idrettsutøvere som fikk tildelt priser for sin innsats på Ledaal i Stavanger - det var fult opp med idrettsfolk og vi i skøytemiljøet fikk vår oppmerksomhet.


Flotte prestasjoner under NM

Publisert: 02.01.2019

Under helgens NM på Gol, Sprint og NM Arendal, Allround så var våre løpere å regne med på enkelt distanser og sammenlagt.

Peder Kongshaug fikk en flott 3. plass sammenlagt for junior under NM sprint og Marit Fjellanger Bøhm en 4. plass på Allround og gikk inn til 2. plass på 1500m og 5000m. I Sammen med Marit så deltok Oddbjørn Mellemstrand. Under sprint så deltok Lise Hølland, Julie Lu Sægrov Aske og Magnus Dahle.


Marit vant NC 5 Allround

Publisert: 17.12.2018

Marit Fjellanger Bøhm ble vinner av Allround under helgens Norges Cup 5 på Hamar

 

Lagleder Frode Bøhm oppsumerer løpet:

Oddbjørn vart nr. 3 i junior allround med alle beste junior på plass. Ny pers på 1500m (1.56.21) Vegard vart nr. 5 i junior allround med jevne gode seriar. Sterke enkeltløp av Peder (nr. 2 på 1500m og nr. 3 på 3000m og 5000m) og Magnus (5. og 6.plasser) som begge dessverre vart diskvalifisert på 500m laurdag og ikkje fekk samanlagtresultat. Julie satte pers på 3000m med 4.56.26 og vart nr. 5 samanlagt i junior allround. Lise hadde uhell med fall på oppløpet under 500m i junior sprint som øydela for samanlagtresultatet. Allrounder Ole Mikkel deltok i junior sprint og vart nr. 7. Erlend vart nr. 10 i junior allround. (bilde EF Sportsfoto)


Peder i junior World Cup

Publisert: 27.11.2018

Peder Kongshaug deltok sammen med flere andre norske under helgens ISU junior World Cup stevne i Polen.

De norske presterte på enkelt distanser og i lagtempo under gode forhold. Peder var godt fornøyd med egen innsats og opplevde stevne som en lærerik helg i sammen med internasjonale løpere. For resultater, se ISU sin protokoll. Klubben er stolt over å ha en av våre med i en junior World Cup.


Sandnesgauken ga rekorder

Publisert: 26.11.2018

Årets Sandnesgauken ga 73 personlige rekorder under flott forholde i Sørmarka Arena den 24-25. november.

For mange av de yngste så var dette det første stevne de deltok på - en ivrig og flott gjeng fikk vist seg frem. Våre funksjonærer bidro til at det ble et stevne som fungerte effektivt og at alle fikk gjennomført sine distanser. Bilde viser våre rekrutter som mottok deltakerpremie, Sandnesgauken.


NM enkeltdistanser 2019

Publisert: 05.11.2018

Klubben stilte med 7 løpere under helgens NM enkeltdistanser 2019 på Hamar.

Forholdene var ikke optimale, men like for alle - som igjen bidro til litt varierte tider. I Bilde (EF sportsfoto) så er det Julie Lu Sægrov Aske som kjemper under hennes 500M. I sammen med henne så deltok Lise Hølland, Marit Fjellanger Bøhm, Vegard Rye, Ole Mikkel og Oddbjørn Mellemstrand og Magnus Dahle. Resultatene fra helgens stevne.


Peder presterte under NorgesCup 2

Publisert: 28.10.2018

Peder Kongshaug gikk inn til en 1. 2. og 3. plass under helgenes Norges Cup for junior - og viser at han er å regne med i tiden fremover.

Klubben hadde videre med Oddbjørn og Ole Mikkel Mellemstrand, Vegard Rye, Marit Fjellanger Bøhm som fikk to 3. plasser. Videre så var Magnus Dahle tilbake.

Vi gratulerer og ser frem til den kommende sesongen. Her er alle resultatene.


Publisert: 19.09.2018


Har du lyst å hjelpe til ?

Publisert: 27.10.2018

Vi setter opp et lite kurs/informasjonsmøte onsdag den 31. oktober kl.18:00 i Sørmarka Arena -til nye medlemmer som har lyst til å hjelpe til når vi har stevner. Enkle og greie oppgaver som Thor Flikkerud og Knut B. Carlsen vil fortelle om. Er du bare nysgjerrig på hva vi trenger hjelpe til ? - ta turen innom og hør hva de har å fortelle.


Terminlisten er klar

Publisert: 30.08.2018

Terminlisten for Stavanger ligger nå klar på høyre side. Kortbaneløp og Hinderløype vil bli avtalt fortløpende og informert ut via denne siden og e-post til klubbens medlemmer.

Dere vil også finn årshjulet som vår junior og senior planlegger etter, samt Norges Skøyteforbund sin terminliste for lokale, nasjonale og internasjonale løp.


Kjekt medlemsmøte

Publisert: 10.06.2018

Vi hadde i dag medlemsmøte hvor 45 av våre medlemmer deltok - et møte hvor vi oppsummerte sesongen som var, sa noe om fremtiden og ga priser for innsats og pågangsmot.

Kristin F Kragseth åpnet medlemsmøte og ønsket velkommen på vegne av styre og henne som styreleder.

Det ble videre gitt en kort gjennomgang av kommende sesong og de arrangement som kan bli i Stavanger. Vi har meldt inn et teknisk behov til Sørmarka Arena for neste år. Kristin oppfordret oss alle til å støtte grasrotandelen og be venner og familie støtte oss.

Lars M. Haldorsen fortalte litt om veteranen og de løp de er med på i inn og utland. Terje Puntervold bidrar med treningsprogram for denne gjengen.

Monica Mathiassen ga en status for rekruttene og turen til Hamar sist sesong - ikke minst den kjekke treningen de hadde sammen med våre junior og seniorer på Selestranden.

Ole Morgen Mellemstrand vektla det samarbeidet de hadde med Ingrid og den fremgang gruppen har vist. Sykkelsamlingen i Sirdal sist helg viser at det ligger mye i gruppen og at en vil få igjen for det arbeidet en legger ned nå til vinteren. Ole Morten oppfordret rekruttene til å sette LM som kommer til Stavanger neste år, som et prioritert løp å jobbe mot.

Det ble delt ut bestemannspris til Peder Kongshaug, årets gjennombrudd til Oddbjørn Mellemstrand og innsatspokalen til Lise Hølland. For rekrutten så fikk Ingeborg Sjøthun og Fredrik Hamre innsatspris for det arbeide de legger ned på trening.

Det ble så delt ut en rose til våre funksjonærer og andre som bidrar til å bygge skøytesporten i våre region.

Som et sist punkt på agendaen så gjennomført vi en spørrekonkurranse hvor Ingvar Sjøthun gikk av med seieren - gratulerer.

Ha en god sommer og velkommen tilbake i høst, hilsen oss i styre.


Treningshelg i Sirdal

Publisert: 06.06.2018

Under sommerlige forhold så gjennomførte vår elitegruppe en treningsleir i Sirdal og Setedalstraktene 1 - 3. juni.

Turen starte i Sandnes, hvor en syklet til Lauvik og tok båten inn til Lysebotn. Derifra gikk det bratt oppover til høyfjellet før en overnattet i Sirdal. Dagen etter syklet en fra Sirdal til Valle i Setedalen og retur - Sesilåmi turen begge veier. Søndag var det hjemover fra Sirdal til Sandnes - mange timer på sykkel var tilbakelagt.


Thor ble tildelt innsatspris

Publisert: 14.05.2018

Under Rogaland Skøytekrets sitt årsmøte så fikk Thor Flikkerud tildelt innsatsprisen for hans arbeid i skøytekrets og klubb.

 

 

Thor har i over 25 år vært en aktiv støttespiller for krets og klubb - han har lagt ned et betydelig arbeid for å arrangere skøyteløp, delta som trener for de yngste og skape et aktiv på isen.

 

 

 

 

Idrettsprisen fra Rogaland Skøytekrets ble tildelt Maria Haas fra Stavanger Kunstløpklubb - en historisk begivenhet da dette var første gang kunstløp fikk denne prisen

 

Vi gratulerer de begge med prisene.


Kristin ny styreleder

Publisert: 26.03.2018

Klubben har fått ny styreleder Kristin Kragseth som ble enstemmig valgt under Årsmøte for 2017.

Kristin er engasjert i idretten ikke minst i sin tid som styreleder i Viking og har et stort hjerte for all idrett. Selv har hun vært aktiv på høyt nivå innenfor basket.

 

- Det å kunne bidra med frivillig arbeid for barn og unge som: trener, oppmann eller det som følger med - har alltid gitt meg noe, sier Kristin. Når jeg ser hvor mange som bidrar i Stavanger Sandnes Skøyteklubb som frivillig, så inspirer det meg til å bidra sammen med dere.

 

Til daglig så jobber Kristin som ansvarlig for de feltene som Point Resources operer på norsk kontinental sokkel.

 

Kristin får med seg i styre: Monica Mathiassen, Rune Osland, Lars Magne Haldorsen og Frode Bøhm og vi ønsker det nye styre med Kristin som ny styreleder lykke til.


Største tropp under NM sprint

Publisert: 26.03.2018

Under helgens siste skøyteløp NM sprint så stilte vi med den største troppen. 

Sammen med Norges beste sprinter så stilte klubben med Marit Fjellanger Bøhm, Lise Hølland, Julie Lu Sægrov, Peder Kongshaug, Ole Mikkel Mellemstrand, Oddbjørn Mellemstrand, Simen Rye og Magnus Dahle. Det var en tøff kamp mot OL og World Cup vinner Håvard Lorentzen, men det ble satt personlige rekorder og vi viser igjen – flott innsats til der alle. For resultater se BØSK sin side.


OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer