Påmelding

Meld deg inn via Min idrett
og bli med i vårt team ! 

 Skrevet av: Erik Dahle, publisert 12.09.2017

SGames skal være et stevne for de korte og raske distansene, hvor fart og spenning skal oppleves av både løpere og publikum.

 

Vi skal bruke dette stevne til å teste ut nye distanser og regler. Denne gang så vil vi ha en ekstra fokus på 100 M, som er en del av Norgescupen denne sesongen.

Vi har satt ned en gruppe i klubben bestående av Erik Dahle (daglig leder), Ingve Hølland (trener elite) og Håvard Myklebust (trener Wang/NSF toppfart prosjekt) for å definere reglene. Videre så har vi fått med oss Roald Farestveit som er en av NSF sine ISU overdommere i sammen med våre Knut B. Carlsen og Odd Magnor Mellemstrand.

Påmelding til stevne vil bli i form av en e-post til stevne@stavangersandnes.no hvor en oppgir; navn, klubb, tid på 500 M og hvilke distanser en skal gå og med hvem i Teamsprint og Lagtempo.

 

Her finner du startlistene for helgens løp. Vi har et tett samarbeid med løpere og trenere i forbindelse med SGames og endringer kan forekomme under stevne.

Startlister / Resultat

 

Stevinnbydelse

SGames 2017

 

Arrangør
Stavanger Sandnes Skøyteklubb – stavangersandnes.no

 

Sted
Sørmarka Arena 7 – 8. Oktober 2017

 

Klasser
Junior A B C og Senior

 

Distanseoppsett

 

Lørdag 7

 

 Søndag 8

 

 

D 1

D 2

D 3

D 4

Junior/Senior

100 M

Teamsprint

Lagtempo

Fellesstart

100 M
Her vil det bli 3 til start med utslag, hvor det legges til rette for at alle skal få gå like mange 100 M og på den måten oppleve en 100 M flere ganger. Det vil bli junior og senior klasser, samt mann og kvinne. Regelverket vil bli gitt ut før stevne og vi vil stille med 1 overdommer og 2 assisterende overdommere for å høste erfaring.

Teamsprint
Her kan en sette samme løpere fra flere klubber ellers ifølge NSF sitt regelverk.

Lagtempo
Her kan en sette samme løpere fra flere klubber, ellers ifølge NSF sitt regelverk.

Fellesstart
I følge NSF sitt regelverk

 

Påmelding

Send en e-post til stevne@stavangersandnes.no hvor en oppgir; navn, klubb, klasse, tid på 500 M og hvilke distanser en skal gå og med hvem i Teamsprint og Lagtempo.

Frist er satt til mandag 2. oktober kl. 20:00

 

Tidspunkt

Lørdag og Søndag

Hallen åpner

8:00

Sekretariatet åpner

8:30

Trening

8:30

Lagledermøte

9:00

Teknisk prøve

9:30

Start

10:00

 

Lisens Alle må ha betalt lisens, se NSF 

Norges Skøyteforbund sier følgende:

"Det vil da bli foretatt stikkprøver om påmeldte løpere har betalt lisens. Oppdages det påmeldte løpere som ikke har gyldig lisens, vil disse løperne bli nektet start. Hvis det oppdages i etterkant at løpere har deltatt uten å ha gyldig lisens, vil resultatene fra dette stevnet bli strøket."

 

Startkontingent
100 meter Kr. 250,-
Teamsprint, Lagtempo og Fellesstart Kr. 150,- pr. løper pr. distanse

Benytt stevnekonto 3201.37.69353 for betaling.

 

Overnatting
Stavanger Sandnes Skøyteklubb har avtale med Scandic Forum. Enkeltrom 661, Dobbeltrom 762,- og Trippelrom 966,- Ved bestilling ring 51 93 00 00 eller send e-post til forum@scandichotels.com og oppgi følgende avtalekode: D000034924. 

Såfremt Scandic Forum er fult, så har vi også inngått en avtale med Scandic Stavanger City hvor det tilbys de samme prisene. Kontakt; stavangercity@scandichotels.com / tlf. 21 61 52 00 og oppgi kode 46162000. Adresse er Reidar Berges gate 7, 4013 Stavanger.

 

Adgang Sørmarka Arena
Løpere og trener betaler ordinær inngang.

På følgende side, så kan dere se prisene som gjelder for Sørmarka Arena:  http://sormarka-arena.com/arrangement-og-kurs/billett-og-adgang/

Et tips, vurder månedskort om du skal ha tilgang til hallen flere ganger i løpet av en måned. For enkelte så kan det også lønne seg med et Folkekortet. Kanskje det er andre kombinasjoner du kan benytte deg av som familie.

 

Premiering
Ingen premiering

 

Stevneledelse

Funksjon

Navn

Stevneleder

Erik Dahle

Overdommer

Roald Farestveit

Assisterende Overdommere

Odd Magnor Karlsen

Starter

Bjørgulf Fjermestad

Kontaktperson daglig leder i Stavanger Sandnes Skøyteklubb, Erik Dahle. E-post: leder@stavangersandnes.no eller Telefon 909 26 315.