Abonner på nyheter
Kontakt oss
Påmelding

Velkommen til Sommerpatrulje 2021

Skrevet av: Susanna Wolfgramm, publisert 01.03.2021

 

Velkommen til Sommerpatrulje 2021!

Våren nærmer seg, og det er på tide å begynne å planlegge for Sommerpatrulje 2021. Sommerpatruljen er et av de viktigste arrangementene LO og forbundene samarbeider om, for å sikre rettigheter til unge i arbeidslivet. I år er dette ekstra viktig på grunn av pandemien som har skapt turbulens ved mange bedrifter og arbeidsplasser. Medlemmene trenger nå, mer enn noen gang, at vi sammen stiller med mange deltakere til patruljen!

 

Praktisk gjennomføring

Patruljen planlegges fysisk, men med forbehold. Dersom vi skulle bli hindret i å gjennomføre fysisk vil deltakere samles med god avstand i samme lokale for å gjennomføre ringepatrulje. Dette er viktig for å beholde samhold mellom patruljedeltakere og sørge for kompetanseheving parallelt.

 

Det er obligatorisk å delta på kurs dersom man ikke har vært med på sommerpatruljekurs tidligere. Dette vil holdes 17.-18. juni. i Kristiansand.

 

Selve patruljen vil gå fra 28.juni-2.juli og påmelding skjer gjennom denne linken: Påmelding sommerpatruljen 2021 - Google Skjemaer . Her finner dere også oversikt over reiseruten.

 

Påmeldingsfrist er bindende og er satt til 1.juni.

Finansiering

LO dekker kursing, leie av lokale, reise, mat og sosiale tiltak i forbindelse med patruljen.
Frikjøp, tapt arbeidsfortjeneste, og overnatting skal dekkes av forbundene deltakerne kommer fra.

 

Oppdateringer for deltakere kan følges i arrangementet på Facebook: Sommerpatrulje Agder 2021. Formell invitasjon til utsending kommer.

 

Dette gleder vi oss til!
Sammen skal vi sørge for at Vaktbikkja står sterkere enn noen gang.

 

Med vennlig hilsen

Susanna Wolfgramm
Faglig ungdomssekretær
LO Agder

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer
NNN avd3 Sørlandet ble stiftet 01.05.1917.      Organisasjonsnr: 983 873 278