Foto: Solhytten

Foto: Sinneshytta

Sirdal Media

Skrevet av: Fredrik, publisert 01.04.2019

Sirdal Media - nettsted  for  de mange tusen hytteeierne/deltidsinnbyggerne og fastboende  i Sirdal kommune.

Bakgrunnen for denne nyvinningen (fra Sommeren 2018) er et ønske om å dekke informasjonsbehovet bedre i en situasjon hvor dagens medier ikke i tilstrekkelig grad tar hensyn til, eller klarer å formidle de nære, unike og lokale sakene og den fortløpende nyhetsformidlingen.

Som deltidsinnbygger i Sirdal savnes mer informasjon og åpenhet omkring alt som skjer i kommunen. Samfunnet er i endring. Det er blitt mer åpenhet med kjapp kommunikasjon. Vi håper brukere av nettstedet skal få bedre oversikt over det som skjer i kommunen.

Sirdal Media ønsker selvsagt å nå ut til flest mulig lesere/følgere i Sirdal og omegn, for å skape engasjement i Sirdal. Vi er derfor også avhengig av at dere gir oss tips og innspill til hvordan Sirdalmedia kan vokse og gi en enda bedre nyhetsformidling. Tips oss gjerne både på innspill til nyheter, og til hvordan vi kan gjøre siden enda bedre.

Sirdal Media

eller besøk oss på facebook.

https://www.facebook.com/sirdalmedia/

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer