Få tilsendt nyheter
Kontakt oss
Meld deg på her
Forum

Sponsorar for Hardangerkoret:

Hardanger Fjordfrukt   

HardangerBestikk 

og 

Moelven Granvin Bruk

 

 

 

 

 

Bli med i eit utvida Hardangerkor, på Hardanger musikkfest og på Hardingtonar

Skrevet av: , publisert 04.01.2019

saman med dirigent Per Oddvar Hildre, Ytre Suløens Jass-ensemble og vokalisten Triccia Boutté.

 

Hardangerkoret inviterer til storkor som blir med og syng saman med Ytre Suløens Jass-ensemble og Triccia Boutté under Hardanger Musikkfest og på Hardingtonar i pinsa. Påmelding via  https://goo.gl/forms/49MinNKE5wLXcLGx2

Dei som blir med i storkoret, stiller 

søndag 26.mai kl.10-18 på storkorøving i Jondal (her kjem nærare info om lokale og måltid med meir)

og 

7-9.juni på konserthelg, der vi øver i Kinsarvik fredag 18-21, laurdag frå 10- 13 og 14.30- med påfølgjande konsert i Fjordahallen, Kinsarvik, same dag, pinseafta kl.19, og søndag møtest vi i Norheimsund kl.10.30? Info om lokale, kjem. Konserten vert kl.16.30 på Hardingtonar.

Dersom ønskje, kan vi også avtale fleire storkorøvingar ved lokale dirigentkrefter, men øvinga 25/5 og sjølvsagt konserthelga har vi Per Oddvar Hildre (Prots) med som dirigent.

Dei som blir med i storkoret betaler kr.300,- pr.person i samla deltakaravgift for begge helgene, pausemat & kaffe inkludert. Dersom ein ønskjer overnatting og måltid, kjem sjølvsagt dette i tillegg. Påmeldingslink med meir info kjem snart her og på kalender.

For meir info sjå link

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer