Abonner på nyheter
Kontakt oss
Påmelding

I Søreide IL jobber vi aktivt for økt fysisk aktivitet for barn, ungdom og voksne i Søreide-området.

Idrettslaget ble stiftet 12. mars 2007 og har nærmere 800 medlemmer.

 

 Idrettslaget tilbyr: 

  • Fotball
  • Håndball
  • Innebandy
  • Minitrim for 4-åringer
  • Hopp og sprett for 5-åringer

Litt om kontingenter og treningsavgift:

 

I Søreide IL har vi 2 årlige innbetalinger fra alle medlemmer;
•Medlemskontingent – betales i februar/mars, eventuelt ved påmelding for nye medlemmer. Medlemskap i idrettslaget og dertilhørende kontingent følger kalenderåret.
•Treningsavgift for hver idrettsgren – betales i februar/mars for fotball (følger kalenderår) og september/oktober for håndball og innebandy (følger skoleår – høst/vår).

 

Medlemskontingenten i idrettslaget er kr. 100 og sikrer medlemskap i klubben og stemmerett på årsmøtet for medlemmer over 15 år. Medlemskontingenten vedtas som egen sak på årsmøtet. Kontingenten går i hovedsak til drift, renhold, strøm og forsikringer for klubbhus og til føring av regnskap. Personer som ikke er aktive utøvere i idrettslaget kan melde seg inn som medlem i klubben via nettsiden eller sende epost til regnskap@soreideil.no. Nye utøvere/medlemmer meldes opp via lagleder.

 

Treningsavgiften varierer mellom de ulike idrettsgrenene og de ulike årstrinnene/lagene og gir rett til å delta på treninger og kamper for de respektive lagene.

Treningsavgiften vedtas på hvert årsmøte under budsjettvedtaket. Treningsavgiften dekker ulike sider ved driften av idrettslaget som f.eks. seriepåmeldinger, drakter til lagene, ulike forsikringer for trenere og utøvere, vedlikehold av baner og i noen tilfeller dommeravgifter, utstyr til lagene, trenergodtgjørelse, samt lys på banene og administrasjon. Utøvere meldes opp via lagleder.

 

For spørsmål om kontingent eller treningsavgift tar du kontakt med regnskapsansvarlig i klubben på e-post: admin@soreideil.no

Våre støttespillere

 

 

 

 

Alle barn under 13 år som er medlem i Søreide IL er dekket av barneidrettsforsikringen gjennom Norges idrettsforbund. Les mer om forsikring og annen nyttig info på www.idrettsforbundet.no.

Påmelding

I Søreide IL arrangerer vi en rekke aktiviteter i Søreidehallen. Vi har blant annet tilbud om Gymlek for de yngste.

Om du ønsker å spille fotball, håndball eller innebandy finner du info og treningstider under fanen til hver enkelt idrett. Du kontakter lagleder om du ønsker å bli med.

 

 

 

Jeg melder meg på:


Påmelding til klubbmesterskap i efotball (fifa).


Klubbmesterskap vil bli gjennomført i perioden fra 26.oktober til 11. november.


Klubbmesterskapet vil bli spilt 1v1 og kvalifiserer til Kretsmesterskap som er 1 runde av NM i efotball.


Innledende runder vil bli gjennomført online, mens sluttspillet vil bli arrangert i Ungdomshuset onsdag 11.november.


Klubben har som målsetning å melde på 3 lag til kretsmesterskapet; 1 jentelag, 1 guttelag og 1 mixlag. Det kan bli gjort noen justeringer på dette dersom få påmeldte.


Hvert lag vil bestå av minimum 2 spillere og maks 4 spillere, dette vil også bli vurdert i forhold til antall påmeldte.


Nedre aldergrense er 14 år (2006 årgang (aldersgrense satt av NFF))


Alle som skal være med i klubbmesterskapet må enten være medlem eller melde seg inn i klubben. Deltakeravgiften på kr. 100,- dekker medlemsavgift. Det er mulig å være medlem i en annen klubb som fotballspiller og samtidig spille efotball i Søreide IL (dette er klarert med NFF).


Detaljerte regler for klubbmesterskapet vil bli gjort kjent i forkant av turneringsstart. Klubbmesterskapet og NM skal spilles på PS4. 


Påmeldingsfrist er mandag 19. oktober.

Påmeldingen stengte: 04.11.2020 kl24:00

Fornavn *:

Etternavn *:

Fødselsdato:

Mobiltelefonnummer:

E-postadresse*:

E-postadressen om igjen*:

Kommentar:

 jeg har lest og er enig i påmeldingsvilkårene

Du vil motta en kopi av påmeldingen til din e-postadresse.

Gå videre til betaling