Påmelding

Jeg melder meg på

Treningsløp

Vi kan ikke ha ordinære løp i den situasjonen vi er i, men har et treningsløp for SSSK- og Austrått-medlemmer, samt Team Sørmarka(elite), som alle uansett har treningstid i hallen.  

Det blir et lavterskel løp med minimumsbemanning, men nok for å gi løpstrening for medlemmene i de to klubbene som ønsker å delta. Vi kan dessverre ikke tillate løpere fra andre regioner å delta.

Retningslinjer som gjelder fra tirsdag 23. februar:

Idrettsarrangementer for barn og unge:
Deltakelse i fritidsaktiviteter har stor betydning for barn og unge. Konkurranser er også en viktig motivasjonsfaktor for barn og unge som driver idrett. Barn og unge under 20 år kan i dag trene og delta på fritidsaktiviteter som normalt. Nå åpnes det også opp for idrettsarrangementer og konkurranser for barn og unge som samler deltakere fra samme kommune. Disse arrangementene kan ha  inntil 50 personer innendørs og 200 personer utendørs. I idretter som involverer nærkontakt, som for eksempel fotball og håndball, må alle deltakerne i konkurransen være fra samme kommune. Dersom barn og unge trener med et idrettslag i en annen kommune, vil de kunne konkurrere med dette idrettslaget så lenge smittesituasjonen tillater det. I idretter som ikke innebærer nærkontakt, som for eksempel ski, kan konkurransene samle deltakere fra idrettskretsen eller regionen.

 

Det er likevel viktig at vi begrenser antall personer mest mulig. Kun de løperne som ha med foresatte inn i hallen kan ha med seg èn voksen.

Arrangør:
Stavanger Sandnes Skøyteklubb – stavangersandnes.no 

Start:
Vi starter onsdag 24. februar kl 18:00 

Klasser:
Rekrutt, aldersbestemt, jr, sr.

 

Distanseoppsett: 

 Onsdag 
 D1D2
Rekrutt400100
Aldersbestemt 10, 11400500
Aldersbestemt 125001500
Junior5001500
Senior5001500

 

Påmelding:
Frist er satt til mandag 22. februar kl 20:00.

 

Tidspunkt:

Trening17:00

Start

18:00

 

Lisens:
Alle må ha betalt lisens, se NSF 

Norges Skøyteforbund sier følgende:

"Det vil da bli foretatt stikkprøver om påmeldte løpere har betalt lisens. Oppdages det påmeldte løpere som ikke har gyldig lisens, vil disse løperne bli nektet start. Hvis det oppdages i etterkant at løpere har deltatt uten å ha gyldig lisens, vil resultatene fra dette stevnet bli strøket."

Betaling:
For andre enn klubbens medlemmer, så er prisen pr. distanse Kr. 100, som betales inn til  stevnekonto 3201.37.69353. En kan også betale VIPPS 10 39 51.

 

Adgang Sørmarka Arena:
Husk medlemskort.

Søk opp ditt navn og hent inn tidene ...

Påmeldingen stengte: 22.02.2021 kl20:00

Fornavn: Etternavn:

Skater id:    

Fødselsdato (dd.mm.åååå):

Mobiltelefonnummer:

E-postadresse:

Land:

Klubb:

Klasse:

Kjønn:

Evt. kommentar:

Du vil motta en kopi av påmeldingen til din e-postadresse.

 jeg har lest og er enig i påmeldingsvilkårene

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer