Kontakt oss

Fin reklame for RMGC på NRK

Publisert: 24.09.2014

RMGC var nok en gang representert på en flott måte da Morten Nesvik fra NRK inviterte Reidar J, Mykletun til programminnslaget Gromlyd i dag.

 

Reidar kjørte motorlyden på radio og fok ringte inn for å gjette på hvilken bil det var. Etter noen innringere var det en som traff lyden. Det ble også tid til et lite intervju der Reidar informerte om RMGC og turene våre. 

Onsdag kveld i beste sendetid før kveldsnytt ble også innslaget fra Norge Rundt vist i reprise. 

Hærlig PR for hobbyen og klubben vår!

https://www.youtube.com/watch?v=G6IKALfWWQc

 

 

 


En ungdom og hans MGB

Publisert: 07.08.2014

En historie om hvordan man setter igang og får en aktiv interesse.

 

 


Les mer

Koselig hilsen fra Anne Gerd og Dag Saltnes som besøkte RMGC 29 mars

Publisert: 02.04.2014

Mange takk for et kjempehyggelig besøk på klubbhuset lørdag 29 mars. Madammen og jeg hadde årets første MG-tur og fikk endelig gleden av å se det fantastiske klubbhuset. Forstår godt at klubben fungerer så bra. Vi fikk en kongelig mottakelse av Dag med kake og kaffe. Her følte vi oss skikkelig velkommen og det er jo klubbens styrke, nemlig at alle trives og føler seg innlemmet, tross om vi ikke ser dere så ofte. Kan tenke meg dere har hatt mange trivelige stunder på huset hvor mange ting er tatt opp og løst. Savner jo felleskapet hvor men kan få litt hjelp og info, noe som Dag var elskverdig å dele med meg når jeg kom på besøk. Flott å treffe folk med kompetanse og velvillighet. Håper vi får mulighet til å treffe dere alle i løpet av sesongen. Mange hilsner Anne Gerd og Dag Arne Saltnes
e-post: dsaltnes@online.no


Unge MG entusiaster

Publisert: 05.06.2013

Guro Løwén Heradstveit og Magnus Bergøy

  

I siste utgave av MG Magasinet var det en artikkel om unge MG entusiaster fra Rogaland. Her er artikkelen i full uredigert utgave med litt flere bilder.


Les mer

Sandnes-kunstner og MG entusiast

Publisert: 05.03.2013

 

En av våre mest entusiastiske medlemmer Kåre Fossum har latt seg intervjue i Sandnes Posten. I tillegg til sine kunstneriske evner er Kåre et høyt verdsatt medlem av turklubben og en kløpper med hammer og spiker som Soma Senter har hatt mye glede av. Artikkelen fra Sandnes Posten kan dere lese ved å åpne vedlegget

Jæren
   

IMG.pdf