Pris for 1 uke på Vier:

 

Pris for en uke i ferieklubb:

 

Pris for en uke i Lundsvågen:

 
 
 
 

Sommerens FFF-tilbud:

6 - 13 år:
FERIEKLUBB:
Kvernevik: Uke 27 og 30
Øyahuset: Uke 27
Madla: Uke 26 og 27
Tasta: Uke 27 og 28
Gausel: Uke 27 og 28
Bekkefaret: Uke 28 og 29
Kyviksmarka:
Uke 27, 28, 29, 30, og 31

7 - 13 år:
Lundsvågen Naturskole:
Uke 26, 27 og 32

9 - 13 år:
Barneleir på Vier:
Uke 26, 27, 28 og 29

13 - 16 år:
Ungdomsleir på Vier:
Uke 30  

 

 

Velkommen til FIKS FERIGGE FERIE 2017

Skrevet av: , publisert 01.03.2017

Sommerferien 2017 og årets Fiks Ferigge Ferie-eventyr i Stavanger nærmer seg med lange sprang! Og her er Fiks Ferigge Feries Jubileumssang. Den blir med oss hele sommeren, så det er bare å begynne å øve!

 

Årets FFF-program er som vanlig stappet med mye moro, mye latter, og mange glade barn. Reven FIKS er FFFs mangeårige maskot, og er fortsatt med i kulissene og ute i ferieklubbene.

PÅMELDING
Påmeldingsfristen var 1 mai. I noen ferieklubber, og i uke 28, 29 og 30 på Vier har vi fortsatt enkelte restplasser. Plassene er reservert for barn bosatt i Stavanger. Send en mail til fff@stavanger.kommune.no med forespørsel om restplassene.

FERIEKLUBB I BYDELENE
Reven FIKS er helt sikker på en ting; Han skal i år prøve den NYE ferieklubben i KVERNEVIK FRITIDSSENTER! Han har sett programmet. Det blir tur til Vitengarden, og til Kongeparken. Det blir bading og farger og gamle gamle gamle GAMLE dager! 

Han pønsker jo alltid ut noe helt nytt! Kontorfolkene har sagt ja, og i revehulen ligger ferieutstyret klart, sammen med kokkeforkle og malerpensler. Han gleder seg til å være både kunstner og snopematkokk.
Dessuten har han allerde nå begynt å øve på å se kunstnerskuespilleraktig ut. Han har nemlig meldt seg på en uke på Kyviksmarka, der ferieklubben skal på teaterverksted! Å være eller ikke være, tenker Fiks mens han lett kokett svinger på halen foran speilet...

SOMMERLEIR PÅ VIER
Det er noen han har tenkt på i vinter... NOEN har nemlig spurt ham om han ville reise på leir i år også. Og den NOEN...var veldig kjekk! Han husker jo i fjor... da de vant fotballkampen. De spilte mot lederne. OG VANT!!! Etterpå konkurerte de om hvem som hoppet høyest på trampolinen, de hoppet fra tremetern, og padlet i kano! Det var så moro! På kvelden lå alle leirdeltakerne på gulvet i soveposer, spredt utover hele peisestua, mens leirsjefen leste historier.... Det var koselig det! Jo. Klart han vil på leir!

LUNDSVÅGEN
I fjor da han var på Lundsvågen, lærte han noe nytt. Han lærte seg å fange krabber med bare potene! Uten at de kløp ham! I år har han planer om å lære seg andre ting. Å ro for eksempel... Med redningsvest så klart. Ingen får være i båten uten å ha vesten på! Han skal si ifra så fort han kommer dit at han har en hemmelig ro-plan. Det de ikke vet er at han har øvd seg hele vinteren! Inne i revehulen!

 

SOSIALE MEDIER
Reven FIKS har en egen facebookside, der han kommer med smått og stort av viktige beskjeder og skråblikk fra sin verden som feriefikser. Her kommer det oppdatert informasjon både før og i løpet av sommeren. Reven Fiks er også på Twitter. #FFF2017 - lik - følg - del.

FFF har også en egen facebookside. Den åpner så fort ferien begynner. Her kommer det mange artige bilder i løpet av sommeren. Siden finner du her: FIKS FERIGGE FERIE.

DELTAKELSE
Vi gjør oppmerksom på at Fiks Ferigge Ferie er for barn og unge bosatt i Stavanger.
Fiks Ferigge Ferie passer for barn som har mulighet til å følge det oppsatte programmet.

 

Reven FIKS og resten av FFF-gjengen gleder seg til å være med dere alle i sommer! 

  

 Vennlig hilsen

FFF lederne
… og reven FIKS… fortsatt helt sjef

Ungdom og Fritid