Medlemskap og fordeler

Skrevet av: Daglig leder, Ragnhild Hadland, publisert 08.05.2014

 

Bruk følgende skjema for innmelding i NKSF:
Fyll ut skjemaet og send det enten som brev til:


NKSF innmeldingsskjema.doc


Norges kirkesangforbund
Postboks 2506 Eiganes
4094 Stavanger

 

eller som vedlegg til e-post: post@kirkesang.no

 

Her er en oversikt over fordeler ved å være medlem av NKSF:

 

 

Kurs og opplæring: Norges kirkesangforbund tilbyr kurs og seminarer, og støtter også økonomisk lokale tiltak av musikkfaglig og organisasjonsbyggende art.

 

TONO-avtale: Norges kirkesangforbund har avtale med TONO om framføring av musikk. TONO-avgiften dekkes av kontingenten. Medlemskor i Norges kirkesangforbund skal ikke betale TONO-avgiften enkeltvis, men kun sende TONO konsertprogrammet med oversikt over repertoar, og melde at koret er medlem av NKSF.

 

Råd og veiledning: Norges kirkesangforbund hjelper koret ditt med veiledning og informasjon i forbindelse med bl.a. støtteordninger, festivaler, solister og kursinstruktører. Forbundet bistår også med å finne fram i offentlig forvaltning og i arbeidet med å skrive søknader. NKSF sender jevnlig ut informasjonsbrev til medlemmene med påminnelser om eksisterende - og evt. nye støtteordninger som måtte komme

 

Kirkesangfester: Norges kirkesangforbund arrangerer kirkesangfester, både nasjonale og regionale, der korene samles til fellesskap og gjensidig inspirasjon og fornyelse.

 

Nordisk samarbeid: Norges kirkesangforbund tok initiativ til den første Nordiske kirkesangfest i 2001. Norges kirkesangforbund har et nært forhold til våre nordiske søsterorganisasjoner og i i 2014 arrangeres den 4. Nordiske kirkesangfest på Færøyene.

 

Internasjonalt nettverk: Norges kirkesangforbund er tilknyttet den Internasjonale Korføderasjonen (IFCM) og Europa Cantat. Forbundet kan formidle kontakt til de fleste internasjonale korfestivaler og andre interessante kor-begivenheter.

 

Styrket fellesskap: Norges kirkesangforbund arbeider også sammen med andre kor- og musikkorganisasjoner for at norske myndigheter skal få økt forståelse og engasjement for gode økonomiske og faglige rammevilkår for norsk korsang.

 

Momskompensasjon: En enkel søknad fører til penger direkte inn på korets konto i desember måned.

 

Støtte til voksenopplæring: Medlemmer i Norges kirkesangforbund har rett til økonomisk støtte til ordinære øvelser og annen koropplæring etter Lov om voksenopplæring. Innmelding av aktivitet og utbetaling av støtte skjer to ganger i året. Pengestøtten er kr. 100 per undervisningstime. Søknad og rapportering skjer til ditt lokale fylkesmusikkråd.

 

Frifond-midler: Gis dersom 1/3 del av korets medlemmer er yngre enn 26 år

 

Forsikringsavtale: Norges kirkesangforbund har en meget gunstig forsikringsavtale med If Skadeforsikring der medlemmer kan tegne rimelige forsikringer. Avtalen omfatter verdi- og ulykkesforsikring, samt ansvarsforsikring. Medlemmer kan også få rabatt på hjem- og verdisaksforsikring.

 

Rabatt på notekjøp: Medlemskor har 10% på Cantando sine egne utgivelser, 5 % på utgivelser fra andre forlag og 30% rabatt på verkene i NKSF-serien. 

 

Nettside med masse relevant kor-informasjon: Besøk våre nettsider

Facebook: Følg oss også på Facebook. Her legger vi ut relevant stoff for vår medlemskor.

 

www.kirkesang.no  for utfyllende informasjon.

 

 

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer