Påmelding

Meld deg inn via Min idrett
og bli med i vårt team ! 

 

Skøyteskole

Skrevet av: Ingvar Sjøthun, publisert 21.10.2021

Velkommen til Stavanger Sandnes Skøyteklubb sin Skøyteskole

Skøyteskolen er et tilbud som passer best for 6-12 åringer, og introduserer nye skøyteløpere til å ha det gøy på isen. Barna trenger absolutt ikke ha store ferdigheter på isen når de begynner på oss, men må klare å stå på skøytene og komme seg litt fremover.

Vi møtes i Isbingen (midt i Sørmarka Arena) hver mandag og torsdag kl. 18:00-19:00 gjennom hele sesongen. Her har vi leker og lette skøyteøvelser for å gi en trygghet og mestringsfølelse, i tillegg til å ha det kjekt sammen med andre unger. Når tiden er moden kan en bli med treningsgruppene ute på 400meter-banen. Når det gjelder aldersgrense har vi ingen nedre grense, men ut fra erfaring anbefaler vi at ungene er fra skolepliktig alder og oppover.

Prisen er kr. 250,- pr halvår + 500,- i medlemsavgift. Medlemsskap må være på plass for å være forsikret under treningen, og varer pr kalenderår. 

For mer informasjon, følge Stavanger Sandnes Skøyteklubb på Facebook og nett, samt Stavanger Sandnes Skøyteklubb’s Skøyteskole på Facebook.Du kan også se en video vi har fått laget. Informasjon finner du her.

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer