10. mars 2018

 

10. mars 2018

 

 
 

Arrangører Klubbsamarbeid

 

 

  

Støttespillere

53 km høyfjellsrenn fra Brokke i Setesdal til Sinnes i Sirdal.

Transport / overnatting TURRENNKLUBBEN

Skrevet av: , publisert 19.11.2017

INFO VEDR OVERNATTING OG BUSS FRA STAVANGER/SANDNES

BUSSBILLLETTER KJØPES SOM NEVNT NEDENFOR

OVERNATTING SKJER PÅ SETESDAL HOTELL, BYGLAND

NB!!! MERK AT BESTILLING STARTER 03. JANUAR 2018

Turrennklubben har i 2018 lik ordning som i 2017 med overnatting i forbindelse med Sesilåmi og bestilling skjer på vår hjemmeside. Vi har forhåndsbestilt 100 senger på Bygland.

Merk at bestilling skjer på vår hjemmeside. Klikk på «Sesilåmi – overnatting». Bestillingen avsluttes med elektronisk betaling.

OBS!! SESILÅMI AVVIKLES LØR 10 mars 2018. ALT AV OVERNATTING BLIR SOM FØLGER:

På Setesdal Hotell, Bygland tilbys inntil 90 senger. På motellet Reiårsfossen Camp tilbys 40 senger. Full middag, dessert og kaffe, frokost og nistepakke. Vi tilbyr to-manns rom. Det kan ligge inntil 4 personer på enkelte rom hvis ønskelig. Oppredde senger med håndkle og såpe. Dusj på alle rom. Felles stue. Eget smørerom. Pris kr 900,-

Det er ordnet med garasje til bruk for å klargjøre skiene. I tillegg ordner vi som i fjor slik at startnumrene blir brakt til de enkelte overnattingstedene for utdeling på fredag.

Bussbilletter fra vest//Stavanger- Sandnes etc legges ut for salg primo februar.

Disse kjøpes hos Hetland Sport, Sandnes, Magneten Sport, Ålgård og Intersport Østervåg, Stavanger

Det går busser fra Stavanger og Kverneland kl 11,00 og fra Sandnes kl 11,30. Bussene har stopp ved «Knoffen» på Ålgård. Vi kan også stanse etter avtale mellom Ålgård og Tonstad. Avtale gjøres til Else Jonnie Bråstein, mob 99472475 eller jonnie45@online.no.

Buss 1 Brokkebussen:

Start Kverneland kl 11,00. Avgang Sandnes kl 11.30. Stopp på Ålgård og videre iflg avtale. Stopp på Tonstad. Videre til Setesdal Hotell for middag og så videre til Brokke.

Retur som følger. Sinnes – Byrkjedal – Vikeså – Bue – Kverneland – Sandnes – Stavanger
Sjåfør sover på Brokke.

Buss 2 Setesdal Hotell:

Start Stavanger kl 11,00. Avgang Sandnes kl 11,30. Stopp på Ålgård og videre iflg avtale og så til Tonstad. Videre til Setesdal Hotell for overnatting. Lørdag morgen kl 06,00 til Brokke.

Retur som følger: Sinnes – Sandnes – Stavanger
Sjåfør sover på Setesdal Hotell

Buss 3 Transport: (For alle som har egen, privat overnatting.)

Start Dusavik kl 10,15. Videre til Stavanger, avg kl 11,00. Avgang Sandnes kl 11,30. Stopp ved «Knoffen» Ålgård og videre til Tonstad. Stopp mellom Ålgård og Tonstad må avtales særskilt til mobnr nedenfor. Videre til Setesdal så langt som det er personer til. Max Valle. Må ha avstikker til Brokke på vei opp fredag. For sjåfør retur til Setesdal hotell for overnatting. Lørdag morgen kl 06,00 start å plukke opp samme personer og kjører til start Brokke.

Retur som følger: Sinnes – Sandnes – Stavanger - Dusavik
Sjåfør sover på Setesdal Hotell.


Spørsmål kan rettes til Else Jonnie 99472475.
LYKKE TIL MED SESILÅMI TUREN.
Hilsen Turrennklubben