Skrevet av: Erik Dahle, publisert 30.07.2019

Sandnes Skøyter skal være en klubb for alle med en ekstra fokus på de yngste. En vil primært benytte idrettsarena i Sandnes regionen og Sørmarka Arena.

 


Ledelse

Klubben ledes av Arne Walther Kranzmann styreleder og Erik Dahle nestleder - begge har erfaring fra skøytesporten.


Trener

Er du interesert å bidra som trener, instruktør eller lagleder, så send melding til post@sandnesskoyter.no

 

Treningstider

Det foreligger ingen avtalte treningstider ved oppstart av klubben, men en vil søke om dette til neste sesong. I mellomtiden så ser en på andre løsninger for trening på is og barmark.

For å kunne trene i Sørmarka Arena fra 1. oktober 2019 til ca. 22. mars 2020 i publikumstiden, så kan en benytte løsningen med Folkekort. Se åpningstider.

Priser (1.oktober): 6-13 år (det året en fyller 13 år) - Kr.139,- Ungdom 13-17 år Kr. 199 - Voksen klubbmedlemer 279,- pr. mnd.

 

Medlem

Medlemskontingenten er satt til Kr. 100,- i forbindelse med etablering av klubben. Den vil bli noe justert på sikt, men skal være lav slik at de totale kostnadene for å bli med holdes lave.

I de foreløpige planene så jobbes det med at de yngste fra 6-12 år skal kunne låne trikot og jakke av klubben. Videre så vil Skøytebutikken bidra med gratis lån av skøyter til den samme aldersgruppen.

Innmelding via minidrett.no åpnes i løpet av høsten 2019.

Bankforbindelse er Sandnes Sparebank - Kontonummer 3260.08.40249

 

Vedtekter

Sandnes Skøyter foreholder seg til Lovnormen Sandnes Skøyter utgitt av Norges Idrettsforbund og er godkjent den 25. juni 2019 og er underlagt: Rogaland Skøytekrets, Rogaland Idrettskrets og Norges Skøyteforbund, samt har en tilhørighet til Sandnes Idrettsrådet og Sandnes kommune.

 

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer