Kontakt oss

Om oss

Skrevet av: I. Ladsten, publisert 11.03.2016

.

 

Rogaland MG Center er en bilklubb med målsetning om å skape et aktivt lokalt og regionalt forum for alle som eier, eller har interesse for biler av merket MG.

Rogaland MG Center satser på aktiviteter året rundt hvor møter, turer, biler og sosialt samvær står i fokus. I vinterhalvåret, fra Oktober til april har vi innemøter i våre trivelige klubblokale beliggende på Soma.  På innemøtene har vi gjerne et tema om saker som opptar medlemmene som f.eks. tekniske spørsmål, veteranbilforsikring, stell av lakk og skinn, tips til vinterlagring/vårklargjøring o.l.

Vårt lokale på Soma i Tjeltavegen 459 (omtrent midt mellom Sandnes og Sola flyplass) er et fullt integrert senter med både verksted-, lagrings- og møtelokaler.

Rogaland MG Center er stolt av å kunne presentere et vidt spekter av MG historie gjennom våre entusiastiske medlemmers kjøretøy representert av MG TD, MG TF, MGA, MGB, MGB GT, MGB C og opp til nyere MGF.

Se innslag fra NRK:

http://tv.nrk.no/serie/norge-rundt/dvnr04001914/09-05-2014#t=2m8s

https://www.youtube.com/watch?v=G6IKALfWWQc&feature=youtu.be

 

Du kan kontakte oss på mail: i.ladsten@lyse.net

 

Vi ønsker alle MG interesserte velkommen

 .

 


 


 


 
 


 


 


 


 

 

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer