Årsmøte og Årsfest 2016

Skrevet av: I. Ladsten, publisert 19.01.2016

.

Rogaland MG Center avviklet sitt årsmøte og Årsfest fredag 15. januar på Sola Strand Hotel.

15 medlemmer møtte med co-pilots. Totalt 30.

Selve årsmøtet ble raskt og greit avviklet.

Årsberetningen ble gjennomgått og vedtatt med en liten korreksjon på medlemsantall fra 51 til 52 betalende, ellers ingen kommentarer. Kasserer gjennomgikk regnskapet som viser en klubb med en meget god økonomi.

Valget ble gjennomført med kyndig veiledning av valgkomiteen leder Arne Aanensen.

Et av styremedlemmene Leiv Haaland hadde bedt om avløsning ellers ble de øvrige gjenvalgt. Klubbens nye styre består nå av de samme medlemmene som i 2015 foruten Leiv Haaland som takker av etter godt utført oppgave. Nytt styremedlem valgt inn og ønsket velkommen Jan Langeland.

Kontingenten for 2016 forblir uforandret. 300.-

Ved årets inngang har klubben nå 52 medlemmer. En hyggelig økning på 4 fra i fjor.

Etter den formelle delen av årsmøtet var avsluttet meddelte Carsten og Reidar forsamlingen om hvilke turer som er planlagt for 2016. Energi i Ryfylke og Nordhordaland rundt.  

Kvelden fortsatte med Årsfest hvor det ble servert langtidsstekt oksebryst med hvit sjokolade og limemousse til dessert.

Som alltid ved festlige lag i klubbens regi ble det fortalt gode historier og allsang ledet an av Doug med sin Australske Waltzing Matilda. 

Bilder fra møte og festen:

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer