b1 b1

Få tilsendt nyheter
Kontakt oss
Påmelding
Bli medlem

BGF 2018

Skrevet av: Rabakoret, publisert 04.09.2018

BARNEGOSPELFESTIVALEN 2018
20.-21. OKTOBER Kragerøhallen
for 2.-7. trinn

Festivalen: Skjærgårdsgospels egen Barnegospelfestival. Nesten 1000 barn og voksne samles til en helg fylt av sang, lek og moro. Hele festivalen arrangeres i en stor hall der vi synger, leker og spiser . Vi sover i klasserom. Mye av tiden brukes til felleskor og festivalen avsluttes med stor gratis konsert på søndag kl 15 der vi viser frem det vi har lært. Her kan familien ta turen og oppleve Sørlandets største barnekorkonsert (gratis inngang) dersom noen skulle ønske det. Lørdag kveld er det helsprøtt opplegg med masse gøy og nattsafari.
Også i høst gjør vi et unntak og tar med barn f.o.m 2. trinn. Dersom du mener at ditt barn er for lite til å reise på tur alene så er det flott om en av foreldrene også melder seg på.
Elin og Reidar skal være instruktører, og det er vi utrolig stolte av!! Tenk tusen barn som synger Raba-sanger!!
Avreise med buss fra Søm kirke 20/10 kl 08:30 Retur fra Kragerø den 21/10 ca kl 17:00, hjemme ved Søm kirke ca. kl 19:00 Pris kr 650,- pr.pers innbetales til Rabakorets konto 3060.22.70277 eller via VIPPS (søk Rabakoret eller 70767) ved påmelding. Husk å merke betalingen med barnets navn. Prisen inkluderer: opplegg, to middager, to frokoster og kveldsmat, overnatting i klasserom, transport og t-skjorte. Påmelding med betaling senest 27.09.18. på rabakoret.no under “Påmelding” Alle barn må ta med:
Sovepose og liggunderlag Varmt tøy, (nattsafari i skogen) Pyjamas, toalettsaker, lommelykt Raba t-skjorte skal alltid være på. Innesko Vannflaske med navn Niste til lørdag formiddag, Hubbabubba til hubba – konkuransen Ev. lommepenger til mini kiosk og til cd-kjøp fra ulike kor og festivalinstuktører.

Mobiltelefoner og nettbrett legges igjen hjemme. Vi håper du blir med, dette er noe du ikke bør gå glipp av, det er bare vanvittig kanon gøøøøøy.
Ved spørsmål: kontakt Anita ( tlf 92684941) i styret. Hun skal være med på turen.
Styret

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer