Abonner på nyheter
Kontakt oss
Bli medlem

Følg "Håndballgruppa til Ganddal IL"

Støtt våre sponsorer -
de støtter oss.

 

Rumag skilt og reklame

Representanter til styret 2017

Skrevet av: May Merete Tjessem Opdal, publisert 28.01.2017

Årets valgkomite har tross iherdig jobbing ikke funnet personer som vil gå inn i styret for håndballgruppa fra årsmøte 2. februar. Styret er håndballgruppens øverste organ og håndballklubben vil ikke kunne bestå uten dette. Det skal i år velges ny leder og tre styremedlemmer.

Valgkomiteen kjenner langt fra alle involverte i klubben, og dersom det er noen som tenker  at dette  kunne vært en interessant oppgave hadde det vært flott om dere tok kontakt med en av representantene i valgkomiteen. Ta også gjerne kontakt dersom dere kjenner noen vi kan utfordre til å ta på seg oppgaven som styreleder eller -medlem.

Valgkomiteens medlemmer er:

Håndballgruppa er nylig valgt ut som en av 10 klubber i vår region til være med på et opplegg som håndballkretsen har startet som heter ”Klubbhuset”. Her vil en veileder fra kretsen bli med og se på hele oppbyggingen av klubben, så et ev nytt styre vil få veldig god og kyndig veiledning. Funksjonene i styret er leder, sportslig leder, sekretær, dugnadsansvarlig, markeds- og økonomiansvarlig samt informasjons- og medlemsansvarlig. Leder velges på årsmøte 2. februar. De øvrige oppgavene fordeler styret selv på første styremøte.

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer