Abonner på nyheter
Kontakt oss
Bli medlem

Følg "Håndballgruppa til Ganddal IL"

Støtt våre sponsorer -
de støtter oss.

 

Rumag skilt og reklame

Håndballfest 2. april 2017

Skrevet av: May Merete Tjessem Opdal, publisert 28.03.2017

Søndag 2. april blir det håndballfest i Sørbøhallen fra kl 12:00 til ca kl 18:00. GIL Håndball spiller hele fem kamper i hallen denne søndagen. I den forbindelse vil vi finne på noe kjekt og samlende for alle håndballinteresserte i bydelen.

I tillegg til god stemning på og utenfor håndballbanen blir det innvielse av nytt kjøkken og kiosk i miljørommet.

 

Kamper:

  • 12:10 Jenter 15-A møter Ålgård
  • 13:20 Jenter 13-2 møter Sola 2
  • 14:20 Jenter 15-B møter SIF
  • 15:30 Jenter 12-2 møter Undheim
  • 16:40 Kvinner 6.div møter Voll

Det er nylig satt opp en flott kiosk på miljørommet. Det blir åpningsdag for kiosken denne søndagen. Her blir det mulighet for en drøs, kjøpe kaffe og noe å bite i. Kiosken er åpen mellom kl 12.00 og ca. kl.18.00.

Klokken 16.40 begynner damelagskampen. Damelaget har på imponerende vis vunnet puljen denne sesongen. De rykker dermed opp i 5-divisjon - Gratulerer!! Noen søte maskoter fra de yngste lagene blir med på å feire opprykket. Kjekt om mange kommer og heier frem damene i sesongens siste kamp.

Det blir speaker til alle kampene denne dagen.

Vi oppfordrer med dette alle til å stikke innom Sørbøhallen denne søndagen. Ta gjerne på deg drakt/overtrekksdrakt og bli med på å lage god håndballstemning.

Mvh
Styret i GIL håndballgruppa
-Elin Melstveit, sekretær-

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer