Nasjonalt utviklingssenter for sykehjemstjenester til den samiske befolkingen
Sàmi àlbmoganàšunala buhcciidruokto - ovddidanbàlvalus


Få tilsendt nyheter
Kontakt oss

Prosjektleder for Virtuell avdeling - (VA)

Skrevet av: , publisert 07.12.2017

Vi har engasjert en prosjektleder for 1 år, og hun igangsetter dette prosjektet på nyåret.

Dette prosjektet er et samarbeid mellom USHT samisk og Helse- og omsorgstjenesten i Karasjok kommune, bruker, pårørende samt frivillige organisasjoner.

Dette er et unikt prosjekt, og er tidligere utprøvd i Eidsberg kommune. VA er ingen fysisk avdeling med inneliggende pasienter, men en ny måte å organsiere ressursene på. VA skal yte behandling og pleie og omsorg for nylig utskrevne pasienter fra sykehus med ulike utfordringer og nærmere definisjon.

 

 

VA er et medisinsk/tverrfaglig team, bestående av sykepleier/spesialistsykepleier, fastlege/ medisinsk faglig rådgiver, fysioterapeut, ergoterapeut, ernæringsfysiolog og sykepleier i hjemmetjenesten, skal ivareta koordinering av rask hjelp til nylig utskrevne pasienter fra sykehus til eget hjem. Pasienten skal styrkes til å benytte egne ressurser, ved at VA vurderer, kartlegger og gjør beslutninger, iverksetter og evaluerer tiltak i samråd med pasienten og hjemmetjenesten.

Prosjektleders oppgave er: koordinere og følge opp arbeidet, rapportere fortløpende, gi anbefalinger om veivalg underveis i prosessen og utarbeidet/ferdigstille sluttrapport.

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer