Nasjonalt utviklingssenter for sykehjemstjenester til den samiske befolkingen
Sàmi àlbmoganàšunala buhcciidruokto - ovddidanbàlvalus


Få tilsendt nyheter
Kontakt oss

Fagskoleutdanning - Velferdsteknologi

Skrevet av: , publisert 30.05.2016

Dette er et års studium for helsefagarbeidere/omsorgsarbeidere/hjelpepleiere, og som gir 30 Fagskolepoeng. Studiets hovedmål er å gi helsepersonell ettertraktet spisskompetanse i forståelse og bruk av velferdsteknologi. Velferdsteknologi kan blant annet bidra til å styrke den enkeltes evne til å klare selv i hverdagen til tross for nedsatt funksjonsevne.  

Fylkesmannen i Finnmark har kjøpt opp 20 plasser til dette studiet, og 1. samling blir i Alta. Kommunen som har ansatte som søker på dette, vil få litt kompetanse- og innovasjonsmidler.

 

Dette studie har NKI valgt å åpne for andre fagprofesjoner, og er et studie som passer for deg som ønsker ny, spennende og etterspurt kompetanse innenfor helse- og omsorgsfeltet. Fagskoleutdanningen i velferdsteknologi i helse- og omsorgstjenesten bygger på fagbrev som helsefagarbeider. Utdanningen passer også godt for personer med annen, relevant yrkespraksis og/eller sykepleiere, fysioterapeuter eller ergoterapeuter.

Søknadsskjema finner du, www.nki.no under nettstudie.

 Høres dette spennende ut, så send inn en søknad. Førstemann til mølla prinsippet.

 

 

 

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer